nokia 6600 uzaktan kumanda

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
mxpay
22-03-2005, 13:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

arkadaşlar nokia 6600 kullanıyorum  uzaktan kumanda programı yükledim fakat içinde vestel ve arçelik markaları yok sadece listede yazan tv ler içinmi kullanabiliyoruz.birde 6600 için kaydettiğiniz dosyaları,resimleri videoları şifreleyebilmek (başkaları tarafından görülmemesi için) için bildiğiniz program var mı? yardımcı olursanız sevinirim

Recep Baltaş
22-03-2005, 21:21   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

dostum vestel ve arçelik dandik markalar olduğundan (her ne kadar kendileri aksinin idaa etselerde)onların ayarlarını bulamazsın.....   www.mobildepo.com....bir bak belki bulursun...

ASHES
14-04-2005, 23:19   |  #3  
Yeni Üye
28 mesaj

Vestel ve Arçelik gibi markalara "dandik" kelimesi çok uzak. Olay, yüklenen uzaktan kontrol programının, bu markalar yerine, yıllarca basma kalıp piyasada olan markaların uzaktan kumanda yazılımlarını tanır olmasından ibaret. Kendi markalarımızı kötülemenin ne alemi var? Yazılım kötü... Ki bazı kumandalar başka başka televizyonlara olduğu gibi bu programda da aynı durum söz konusu olabilir. ;)

Eyüp Korkusuz
15-04-2005, 09:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj
alıntı:
Gönderen : ASHES

Vestel ve Arçelik gibi markalara "dandik" kelimesi çok uzak. Olay, yüklenen uzaktan kontrol programının, bu markalar yerine, yıllarca basma kalıp piyasada olan markaların uzaktan kumanda yazılımlarını tanır olmasından ibaret. Kendi markalarımızı kötülemenin ne alemi var? Yazılım kötü... Ki bazı kumandalar başka başka televizyonlara olduğu gibi bu programda da aynı durum söz konusu olabilir. ;)

+1  çoktandır kimseye katılmıyordum özlemişim walla...

Gökhan Varişler
15-04-2005, 13:23   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

Bencede %100 yerli üretimleri kötülemek yanlışlık olur ama ne kadarda olsa insan söylemeden edemiyo arçelik için bilemicem ama vestel Türk milletinin yerli malı yabancıya para gitmesin diye vestele gösterdiği ilgiyi suistimal ediyo biraz şikayet sitelerine bakarsanız vestel hep bir numara.

Son Düzenleme: Gökhan Varişler ~ 15 Nisan 2005 13:32
Recep Baltaş
15-04-2005, 15:49   |  #6  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Bak san bir örnek verem biz bir elektrikli şofben aldık arçelik..üzerinde titanium yazıyor...titanium u bilmiyorsan ufak br araştırmaile çelikten bile daha sağlam ve psalnmaz olduğunu bilirsin...Ama gelde gör ki şofben daha 1 yıl dolmadan delindi.....Tabi canım arçelki çok iyi ne demzesin yerli malı diye arçeliğe ben kazıklanacak değilim....YERLİ MALINA KALİTELİ OLMADIKÇA HAYIR:...HADİ BAKALIM......

Arçelik fırın aldık bir yıl içinde ısıtma sistemi bozuldu.....Vestel teyp aldık CD okuyucusu bozuldu....
AMA evde 20 yıllık siemenens teyp var ama sapasağlam...
YERLİ MALA KALİTE SEİVYESİNİ YAKALAYANA KADAR HAYIR...

Gökhan Varişler
15-04-2005, 17:17   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

Recep ben arçelik iyi demedim sadece kalite olrak bilmiyorum ama vestelde kalite olrak iyi değil onada iyi demedim ama bizim insanlarımız biraz yerli mala yöneliyo bak şizde almışsınız bu markaları ama elden bi şey gelmez bu birazda tercih meselesi.