Arkadaslar yakın bir zamanda cep telefonu almayı planlıyorm yalnız Nokia 6600i slide ve Samsung SGH-G800 arasında kaldım özellikleri bir birine çok benziyor bazları nokia dan sasma diyor bazıları ise noki tahtını kaybetti diyor seçim yapmakta zorlanıorm telefonları kullanan arkadslar varsa seçim yapmamda yardımcı olurlarsa çok sevinirim acil cevaplarınızı bekliyorum
Nokia 6600i slide mi Samsung SGH-G800 mü
Nokia 6600i almanızı tavsiye ederim
dostum cevabn için çok saol sadece internetten gördüğüm özelllikleri ve fiyatıyla g800 öne çıkıyo gibi geldi ama telefonları inceleme fırsatı bulamadım sence neden 6600islide ı seçmeliyim
Öncelikle Nokia'nın kalitesi ve teknik servis desteği çok daha iyi. 6600i çok yeni bir telefon olduğu için telefonda yazılımsal hatalar çıktığında Nokia bunu düzeltmek için yeni bir yazılım sürümünü çok kısa sürede yayınlar ve sürekli telefona yazılımsal ve teknik destek sağlar.. Fakat Samsung'ta yazılımsal bir hata çıktığında işiniz baya zor olacaktır.
Programsal özellik olarak Samsung her zaman Nokia'ya göre daha sağlamdır.Ama uzun vadede , teknik ve programsal özelliklerin sağlamlığına bakarsak Nokia daha iyidir ve daha kullanışlıdır.
İkinci el piyasasında Nokia daha çok tercih edilir.Fiyat olarak başa baş olsa da iki telefon, özellik olarak Nokia 'nın fiyatı Samsung'a göre dahi iyidir.Yani Nokia 6600i 'nin özelliklerine tam olarak sahip olan bir Samsung modeli daha pahalıdır.
Sonuç : Nokia..
Samsung'un yazılımı hiçbir zaman Nokia'dan daha iyi değildir.