Arkadaşlar dün bursadaki nokia shop`a 6260 almaya gitmiştim fakat bilirsiniz bu aralar gümrükteki sorunlardan dolayı telefonun ayın 15 inden sonra geleceğini söylediler bende beklemek istemiyordum bu yüzden 6670 te karar kıldım ve aldım bunu almamın sebeplerinden biride 6260 ın kullanımının biraz zor olmasıydı çünkü gördüyseniz tuşların yarısı alt kapakta yarısı üst kapakta birde görüntüleme özellikleri 6670e göre biraz düşük 6670 1.0 megapiksel kameraya sahip 6260 daha düşük megapiksel bi kameraya sahip 6670 bana çok hoş ve kullanışlı geldi özelliklede word gibi dökümanlarıda
yazıp okuyabilmesi çok güzel fiyat olarakta 6260tan daha düşük özellikleride daha yüksek ve bunları göz önünde bulundurarak 6670`i aldım size sormak istediğim yazdıklarıma göre 6670`i almakta yanlış yapıp yapmadığım sizde iyi yapmışmıyım yoksa 6260`ın gelmesini bekleyip onumu alsaydım.
NOKİA 6670
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.az kalsın yiyodum kafayı okuyup bitirene kadar yaw. güle güle kullan telefonunu bir de ben alabisem... word dökümanlarını mı okuyor ? yani kitap yükleyebiliyormusun telefona ? ve yolda okuyabiliyormusun ? Daha ne istiyorsun ? Kaç para bu alet bir bakıym... 600 küsur kaat. eh iyiii. Bende para olsa sony erikson s700i alırdım ya, neyse.
700 milyon peşin paraydı kredi kartıyla 12 taksit 800 milyon civarı aldım evet dediğim gibi word dökümanlarınıda okuyabiliyor bu özelliği gerçekten güzel herkese tavsiye ederim.
ne güzel telefonlar çıkıyor her geçen gün yakında bilgisayara gerek kalmıcak galiba arkadaşlar
Ayrıca bu icat sadece Ms Word dosyalarını değil Ms Excel ve Ms Powerpoint dosyalarınıda destekliyor.
Bilgilerinize...