nokia c3

vr-enes
03-03-2012, 13:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

arkadaşlar öncelikle merhaba ben nokia c3 kullanıyorum hattım turkcell telefonum şarjı bitip kapandığında ve tekrar açtığımda otomatikman bir bildirim geliyor bildirimde ise 819 byte internet kullandığımı kullandığım tutarı v.s. gösteriyor ve bunu her seferinde yapıyor önceden 1 kuruş alıyordu ve telefonda bir kaç kez kapandığı için umursamamıştım ama artık 50 kuruş kesmeye başladı ve iyicene gıcık oldum buna nasıl bir çözüm getirebiliriz.telefon değiştirmekse değiştireyim çok kötü bir telefon wireless sorunu var donma sorunu var ekran beyazlama sorunu var varda var lütfen bir şey önerin.teşekkürler...

Gürkan
03-03-2012, 14:42   |  #2  
Gürkan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
403 mesaj

Telefonunuzun yazılımını güncellemeyi deneyin.. Olmazsa Turkcell T.İ.M.'e giterek sorununuzu bildirerek yardım isteyin.. Onlar telefonunuzu formatlayıp tekrar yazılımını yüklemeyi deneyebilirler.. Veya başka bir çözüm yolu bulabilirler.. Tabi bunları yapmadan önce telefonunuzdaki bilgileri yedeklemeyi unutmayın...

vr-enes
04-03-2012, 14:09   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

Teşekkürler.

Karikatür Komedya
27-04-2012, 15:49   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

Bende de aynı sorun vardı telefonu fabrika ayarlarına çevirdim hiç bi sorunum kalmadı