slm arkadaşlar bn nokıa cep telefonu alcam 400 tl ye kadar olan tel. lerden önerleriniz nelerdir.?
nokıa cep telefonu alcam ne önerirsiniz ??
c3 güzel bişe özelliği falan bi araştır hoşuna giderse kaçırma bence
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c3
Nokia 5800 öneririm! Alalı 3 ay oluyo, kullanmasını bildikten sonra gayet kullanışlı bir cep telefonu. Benim aldığım zamana görede fiyatıda düştü. Buradan 5800'ı inceleyebilirsin!
dokunmatik istiosan o fiyata en iyi kalite arkadaşın dediği gibi 5800 tek tercihin olsun. malum bilirsin bi telefona her özelliği koymazlar insanlar tek bir modele yonelmesin die ama son yıllarda nokia tarafından üretilen geniş kapsamlı özelliğe sahip bir telefon karar senin c3 5800 ;)
5800 al kesinlikle bende 5230 vardı bi alt modeli çook güzel di hatda mütişti ama bi gün telefonu trende düşürdüm telefon da izleyici vardı ama uraşmadım işte neyse yani 5800 iyi
Dostum bana kalırsa o telefonu alıp pek de doğru bir şey yapmadın. Popülerliğini yitiren bir telefon oldu. Aynen E250 gibi... Şu ana kadar nokia C3-Touch and Type telefonu ile çok iyi işler çıkardı. Onu almanı tavsiye ederdim. Hem dokunmatik hemde tuşları var. Daha güzel bence C3