Nokia: "iPhone işe yaramaz, N97 alın"

CHIP Online
10-07-2009, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

"iPhone işe yaramaz, N97 alın": Nokia'dan gelen açıklama iPhone sahiplerini ve Apple'ı kızdıracak...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/noki ... n97-alin_13862.html

Resimlerle: Nokia N97 ile çok özel bir yolculuk...

Nokia'nın İngiltere bölgesinde görev yapan genel müdürü Mike Loughran geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda en büyük rakibi olarak gördüğü Apple'ın cep telefonu iPhone hakkında konuştu. Yaptığı açıklamalar ise oldukça ilginçti. İşte Loughran'ın sözleri...

"Yeni iPhone bir devrim yaratmadı, sadece evrim geçirdi. Hala Nokia N97 veya iPhone almak arasında kararsız olan insanlar için ise bu sadece bir fiyat / performans kararından ibaret. Yeni iPhone'un tasarımı hemen hemen aynı, sadece standartların altında olan 2 megapiksel'lik kamerasını hala yetersiz olan 3,2 megapiksel'e çıkartmış. Büyük ihtimalle insanlar iPhone için ödedikleri paranın karşılığını alamadıkları için kararlarından pişmanlık duyacaklar".

Tüm konu: Nokia: "iPhone işe yaramaz, N97 alın"

İzleyin: N97'den canlı görüntüler - I

Resimlerle: Nokia N97 ile çok özel bir yolculuk...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Loughran'ın açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

ParanoiD
10-07-2009, 14:39   |  #2  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,900 mesaj

Kamera konusunda haklı.Bende n97 almayı düşünüyorum açıkcası.Tabi fiyatı abartılı olmaz ise.

Kapalı Hesap (53751)
10-07-2009, 15:22   |  #3  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

Loughran'ın açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bırak bu işleri Loughran, Apple'ın sitesine giriyorum ürün olarak 3 başlık var; Mac, iPod, iPhone, demek istediğim adamların bilgisayar ve mp3 çalar harici fazla tecrübeleri yokken çıkardıkları ilk telefonla ortalığı dağıttılar.

toddler
10-07-2009, 17:22   |  #4  
Yıllanmış Üye
220 mesaj

Nokia yıllarca birbirinin benzeri telefonları yüksek fiyatla sattı durdu. Telefon piyasasına yeni giren Apple tek bir modelle ortalığı toz duman ettiğine göre modelleri çeşitlendirse neler olur acaba?

utkuo
31-08-2009, 23:19   |  #5  
Taze Üye
7 mesaj

İphone'un ortalığı toz duman ettiği filan yoktur.Medyanın abartısından başka birşey değildir. Nokia gerçekten güzel bir şirket. En kaliteliyi ucuza satıyorlar. İphone ise sadece marka!. dandik özellikleri FAhiş fiyatlara satıyorlar. Uyan Türkiye Bu oyuna gelme! İphone Kazığını yeme!

utkuo
31-08-2009, 23:21   |  #6  
Taze Üye
7 mesaj

bana iphone un n97den daha pahalı olmasının sebebi olan n97'ninözelliklerine göre fark yaratacak kaydadeğer bir özellik söyleyin size100 tlvereyim

Son Düzenleme: utkuo ~ 31 Ağustos 2009 23:25
toddler
31-08-2009, 23:43   |  #7  
Yıllanmış Üye
220 mesaj
Alıntı: utkuo  
İphone'un ortalığı toz duman ettiği filan yoktur.Medyanın abartısından başka birşey değildir. Nokia gerçekten güzel bir şirket. En kaliteliyi ucuza satıyorlar. İphone ise sadece marka!. dandik özellikleri FAhiş fiyatlara satıyorlar. Uyan Türkiye Bu oyuna gelme! İphone Kazığını yeme!
Nokia'nın ucuza sattığından emin misin?

utkuo
01-09-2009, 00:04   |  #8  
Taze Üye
7 mesaj

iphone'a göre kesinlikle

Ciim
01-09-2009, 09:30   |  #9  
Yıllanmış Üye
454 mesaj
Alıntı: utkuo  
arkadaşım eline iphone alıp kaç dakika kullandın da cihaza çamur atıyorsun?

ikincisi lütfen kendi düşüncelerinizi dile getirirken başkalarınıda  bu düşünceye çağırmayın. herkesin telefon gereksinimi seninki gibi olmak zorunda değil. sana göre süt bana göre çikolata... anlayın bu farkı...

sana n97 ve nokia yı cazip kılan bana iphone u kılıyor ki 1 seneyi geçkin zamandır kullanıyorum ve bıkmıyorum. yeni aldığınız telefonu hevesle kurcalarken max. 1 ay sonra sıkılır artık fazla kurcalamamaya başlarsınız ama iphone her gün çıkan farklı uygulama ve oyunlarıyla bıktırmıyor aksine bağlıyor.