Nokia, Microsoft ve Amazon, RIM'i istedi mi?

CHIP Online
22-12-2011, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çok zor günler geçiren cep telefonu devine bir değil, iki değil, tam üç talip birden çıktı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/noki ... stedi-mi_31003.html

Resimlerle: BlackBerry PlayBook tablet ortaya çıktı!

Wall Street Journal'ın haberine göre Microsoft ve Nokia birleşerek, son zamanlarda tablet ve cep telefonlarında istediği başarıyı yakalayamayan RIM'i satın almayı düşünmüş. Router'ın bir raporuna göre ise Amazon da RIM'i satın almak istiyor.

Wall Street Journal'a göre bu görüşmeler, hisseleri son 8 yılın en düşük seviyesine ulaşan RIM'in ne kadar zor bir durumda olduğunu gözler önüne seriyor. Wall Street Journal'ın kaynaklarına göre şimdiye kadar herhangi bir teklif yapılmamış, zira RIM başkanı Jim Balsillie, yeni BlackBerry'nin önümüzdeki sene yayınlanmasını beklemek istiyormuş. Ancak Microsoft ve Nokia'nın bu tarihten sonra aynı fikirde kalıp kalmayacağı bilinmiyor.

Reuters'ın bir raporuna göre ise Amazon, RIM'i satın almak istiyor. Makaleye göre satın alma görüşmeleri şu an yapılmasa da iki şirket, diğer projelerde ortak olmayı düşünüyor. Bunlar arasında BlackBerry kullanıcılarına Amazon'un çevrimiçi müzik hizmetine erişim sağlamak da bulunuyor.

Tüm konu: Nokia, Microsoft ve Amazon, RIM'i istedi mi?

Resimlerle: BlackBerry PlayBook tablet ortaya çıktı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: RIM'i sizce hangi şirket satın almalı?

erkan1994
22-12-2011, 19:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

hiçbiri satın almamalı RIM'i çünkü hiçbirisi almamalı ve çöküp gitmeli yani mezara gömülmeli bence doğru olanı budur ben bunu böyle düşünüyorum yaşasın atatürk kahrolsun emperylazm ve kapitalizm kahrolsun faşizm yaşasın kemalist gençlik yaşasın atamız yaşasın kürecik yaşasın mustafa kemal onun gibi bir adam daha dünyaya gelirmi bilemiyorum bilmiyorum ama eğer gelirse de iyi olur hatta yeni bir çığır devrim olur ha söylemedi demeyin.