Arkadaşlar telefonumu değiştireceğim. Nokia N73 almaya karar verdim nasıl bir telefondur? kullanan varmı? çeşitli sitelerde yorumları okudum kötü diyen de var çok iyi diyende var kafam karıştı. Yorumlarınızı yazarsanız alıp almamama yardımcı olur
Nokia N73 almalımıyım?
N73 çokta eskimedi bence.Arkadaşlar bana n95 al diyorlar ama o da bana kaba geliyor. Bütçem 450 500 TL civarı, telefon tavsiyesinden çok n73 hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız daha iyi olur benim için.
O Fiyata alabilecegin en iyi telefon N73
kısaca neyi var neyi yok ondan bahsedeyim
-ses kalitesi bir çok telefondan güzel ve yüksek
-video kalitesi mp4 352*288 acılımda çekiyor telefonda izlersen gayet net :)
-resim kalitesi çok yüksek telefonun reklam teması zaten fotograf çekim üzerine
-hafıza kartı kapasitesi 2 gb yi geçemiyor
-wireless bulunmuyor
-gps bulunmuyor
-genel anlamda hızlı olsa da telefon menüleri, bazı uygulamalarda yavaş kalıyor
bana suan için alırmısın dersen bu telefonu almam wireless ve gps artık cok yaygınlastı bu özellikleri destekleyen bi telefon şart !
Selam kardeş n73 bir telefon için yavaş kalıo.Ama bana sorarsan N82 yi tavsiye ederim geçen ayın 28 inde aldım telefonu.Gayet memnunum.Darty den almıştım 579 liraya eğer ellerinde kaldıysa kaçırma derim.Wirelles 3 g 5mp kamera ve en can alıcı noktası xenon flash var üzerinde.Gece çekimleri mükemmel.Sandisk 8 gb kart kullanıyorum 4 gb dolu ama banamısın demedi.Çok hızlı çalışıyor.Araştır memnun kalmayan birisini göremezsin