N73 üm var ama kendi kendine mesaj çekiyor ve birilerini arıyor.aynı zamanda bazı tuşlar çalışmıyo.virüs kapmş olabilirmi?çözüm önerisi verirmisiniz?
NOKİA N73 sorun acil yardım
büyük olasılıkla virüs kapmıştır bir telefoncuya götürmenizi öneririm kolay gelsin
ersinbakarbüyük olasılıkla virüs kapmıştır bir telefoncuya götürmenizi öneririm kolayewet telfoncuya gönder telefonu
ya peki ben virüs'ü kendim atamazmıyım...?
iyi antivirüsler var bundan sonra ise yararmı bilmem :P symbian kasperskyın linki vardıda bende ölmüş.internette ararsan bulursun
telefoncuya götür arkadaş fazla birşey almaz heralde birde tanıdığınsa hiç çekinme ver onlara bir prog alıyorlar takıyorlar kısa zamanda kurtarıyorlar tüm virüsten telefonu yinede sen bilirsin kolay gelsin
Telefonuna virüs programı at.symbian var nasıl olsa
Telefoncuya götürüp 20 milyon bayma.
Verilerini yedekle ve format at.
Nasıl ?
Telefon kapalıyken. * , [yes] , 3 ve power tuşlarına aynı anda bas. Telefon açılacak. Sakın elini tuşlardan çekme. 10-15 saniye sonra telefon formatlanacak.,
fdumanliTelefoncuya götürüp 20 milyon bayma.tarihe bakVerilerini yedekle ve format at.
Nasıl ?
Telefon kapalıyken. * , [yes] , 3 ve power tuşlarına aynı anda bas. Telefon açılacak. Sakın elini tuşlardan çekme. 10-15 saniye sonra telefon formatlanacak.,
uantakyatarihe bakSana faydalı olamamış olabilirim. Format atmayı bilmeyen onlarca user var.
slm.n73 telefona proğram yükleyemiyorum
bana yardım edermisiniz
animasyoncuslm.n73 telefona proğram yükleyemiyorumProgram yükleyemiyorum derken nerde sorun çıkıyor?
bana yardım
Onu yazarsan yardımcı olabiliriz.