Bugün Nokia'dan mesaj geldi ve mesajda artık 5800'ımın yetersiz kaldığı gerek kamera gerekse video kayıt yönünden.. Nokia N8'e geçmem istenildi (parayı onlar vermiyor tabi)
Hemen Nokia'yı aradım/Eskişehir
Bilginin doğru olduğunu ve N8'in geldiğini belirttiler. Ama ne yazık ki bu mesaj okul yolunda hazırlanırken geldiği için hemen aradım ama telaştan fiyatını sormayı unutmuşum. Ama şahsi fikrim ile en fazla 1300 liradır.
Nokia N8 Türkiye'de !
- 1
- 2
Bence 1500 den aşagıda olmas
1800 liradır. sonra yawaş yawaş iner.N8 çok sağam telefon ama simdi sizi nokiadan soğutmak istemiyorum sadece halen eksikleri var demekle yetiniyorum ama güncellemeler ile düzeltilicek bişey.(flash player video)
erikson telefon teknoloji nasıl
Fiyatını bilmek, telefonu almak gibi bir şey oldu (:
Bence 1.300 TL - 1.400TL arasındadır.
5800da ilk çıktığında 1000liraya yakındı şimdi 450 TLye almıyanı dövüyorlar bekleyin
Dün yolumun üzerinde Nokia Shop vardı bir gireyim sorayım dedim. N8 daha gelmedi denildi ama bana mesaj geldi dedim hatta aradım diye söyleyince o İstanbul şubesine gelmiş olabilir. Bekliyoruz dediler. Fiytınıda sordum yaklaşık 1200-1350 lira arası olduğunu söylediler.
Bende az önce istinye parkta ki nokia shop u aradım..
1 haftaya kesin geliyor dediler. Türkiye geneline de 1 ay sürer dağılması dediler.
Fiyatını sordum Beklendiği Kadar Pahalı Değil 1.000TL - 1.200TL Arasında olacak dediler.
Bu İyi Haber Bence (:
Bende az önce istinye parkta ki nokia shop u aradım..
1 haftaya kesin geliyor dediler. Türkiye geneline de 1 ay sürer dağılması dediler.
Fiyatını sordum Beklendiği Kadar Pahalı Değil 1.000TL - 1.200TL Arasında olacak dediler.
Bu İyi Haber Bence (:
N8 çok farklı bir model neden derseniz bununla sınırlı değil> https://www.chip.com.tr/forum/nok ... rsiniz_t183282.html
bireysel olarak konusmak gerekirse mouse la telefon kullanmak pek atraksionlu birsey degil mantıksız biraz acıkcası.onn dsında symbian a devam etmesi biraz bayık yapıyor aleti ios blackberry os veya android varken symbian cok duz gozukuyor..fiyatının 1200tl falan olması normal ama deger mi gorcez..sanırım deger..kamerası cok iyi tabi ona dicek birsey yok.karub zaten ilk haberlerinin cıktıgından beri takip edior n8 i :)
banada gelmişti mesaj 5800 yetersiz artık haydi buyrun N8 alalım diyede bu telefonu 500 kagıttan geri alırlarsa (zamanında 820 verdim) o zaman düşünürüz :)
@yolcu sony ericsson gayet kaliteli ve saglam ürünler üretior dokunmatigi vs de cok güzel..xperia x10 kesinlikle tavsiye edilir.işletim sistemi de android.
isvicre fiyati 599 sfr yani bizim parayla 900 ytl iyi kazik atiyor Türkiye temsilcisi helal olsun afiyet olsun
Ayrica 5800 xm kullanicisi olarak n8 para vermek enayiliktir Galaxy yada motorola ürünlerini tercih edin ayni paraya cünkü n900 gibi bu telinde yarini garanti degil
N8 Geldi evet. Ne yazık ki sorunları da beraberinde geldi. Akıllı telefonumuz döngüsel olarak resetliyor kendini, bu yönde şikayetler çoğalınca bazı merkezlerin sorunlu cihazı tüm kutu içerikleriyle birlikte teslim alıp, yenisini vermeye başladığı haberleri var.
İlk parti telefonlarda oluyor böyle sorunlar inşallah devam etmez.
Tamda N8 almayı bu kadar istiyorken bu bende soğuk duş etkisi yarattı.
Konuyla alakalı video ekledim fakat açılmıyor...
isvicre fiyati 599 sfr yani bizim parayla 900 ytl iyi kazik atiyor Türkiye temsilcisi helal olsun afiyet olsun
Ayrica 5800 xm kullanicisi olarak n8 para vermek enayiliktir Galaxy yada motorola ürünlerini tercih edin ayni paraya cünkü n900 gibi bu telinde yarini garanti
Ne alaksı var enayilikte lütfen düzgün konuşalım !
N8'e karşı kötü tavırlı olan insanlara şunu demek istiyorum: Hadi ordan !!!
---
Nokia N8 hakkında o tarz videoları gördüm ama sizin eklediğiniz açılmıyor. Eğer link varsa ekleyebilir misiniz? :)Son Düzenleme: Karub ~ 02 Kasım 2010 11:04
Evet Linki Buyurun : http://shiftdelete.net/nokia-n8de-skandal-bir-hata-24756.html---
Nokia N8 hakkında o tarz videoları gördüm ama sizin eklediğiniz açılmıyor. Eğer link varsa ekleyebilir misiniz? :)Bu arada Nokia N8'e bir güncelleme yayınlandı. İstikrarı sağlamak içinmiş güncelleme. Kullanıcılara gözle görülür bir değişiklik sağlamayacak . Umarım Bir Faydası Dokunur...
Bu arada Buna Benzer Bir sorun Nokia X6 da da vardı.. Güncellemeyle sorun kalmadı. İnşallah buda düzelir.
Son Düzenleme: mmurat3551 ~ 02 Kasım 2010 11:14
Sanırım sizde N8 almayı planlıyorsunuz :)
Arkadaşımda 5530 var. Banyoya telefonla girmiş. Çamaşır makinasının üstüne koymuş ama buhardan içi nemlenmiş. Ekranın içi falan su kaçmış gibiydi servise götürdük ekranın içindeki sular temizlendi(dokunmatik pnelin altında kalmış iç ekrana gelmemiş)
Sonrada aynı N8 deki gibi ortada birşey yokken reset atıyordu. Şuan serviste belki ona benzer bir kullanıcı hatası olmuş olabilir. Ayrıca çok uygulama ile uğraşanlar bilir. Başımada çok geldi. 5800'ım n97cfw den sonra 3 kez durup dururken resetledi ama şimdilik sorun yok. Bazende bir uygulama yükleyince oluyor bu durum ama ben N8'imn düzgün olduğuna inanıyorum Eğer böyle bir kronik rahatsızlığı olsaydı Dailymobile'da hemen konu olarak belirtilirdi zaten :)
Birader klasik fan boyluk isleri yapma bu forumda az takip ettiysen 5800xm para ve özellik olarak savunan kisilerden biriyim
Ne alaksı var enayilikte lütfen düzgün konuşalım !
N8'e karşı kötü tavırlı olan insanlara şunu demek istiyorum: Hadi ordan !!!
---
Nokia N8 hakkında o tarz videoları gördüm ama sizin eklediğiniz açılmıyor. Eğer link varsa ekleyebilir misiniz? :)Bu teli bende bekledim 1 senede 4 kere ertelediler.
sistem symbian3 ilan edildi ardindan symbian4 konusulmaya baslandi bu seferde meamo devreye girdi bu noktada nokianin bütün sitelerinde bu eski tellere symbian4 yada meamo destegi verilmiyecegi söylendi
Ayrica telin cözünürlügü komedi gibi 640 480, islemci 600 mhz, görünüm klasik symbian, arti sistem agir
Ne ilgincki kamera hd cekim yapiyor ama hd oynatamiyor
Kardesim bayimisin cikarinmi var bilmiyorum ama bu isleri gec bizde Nokia sevdik iyi bir sey cikartirlarsa alir kullanir överiz ama bu isleri geciceksin bu tel klasik Nokia hastalarini kandirmaca ürünü sadece
Türkiye fiyatina gidin Galaxy iphone yada baska androidli sistem alin daha iyi.
Telin özelliklerini biliyorum bunlari tartisacak degilim bilmiyorsan arastir klasik tavirlarini birakSon Düzenleme: mancukya ~ 02 Kasım 2010 17:26
Birader klasik fan boyluk isleri yapma bu forumda az takip ettiysen 5800xm para ve özellik olarak savunan kisilerden biriyimBu teli bende bekledim 1 senede 4 kere ertelediler.
sistem symbian3 ilan edildi ardindan symbian4 konusulmaya baslandi bu seferde meamo devreye girdi bu noktada nokianin bütün sitelerinde bu eski tellere symbian4 yada meamo destegi verilmiyecegi söylendi
Ayrica telin cözünürlügü komedi gibi 640 480, islemci 600 mhz, görünüm klasik symbian, arti sistem agir
Ne ilgincki kamera hd cekim yapiyor ama hd oynatamiyor
Kardesim bayimisin cikarinmi var bilmiyorum ama bu isleri gec bizde Nokia sevdik iyi bir sey cikartirlarsa alir kullanir överiz ama bu isleri geciceksin bu tel klasik Nokia hastalarini kandirmaca ürünü sadece
Türkiye fiyatina gidin Galaxy iphone yada baska androidli sistem alin daha iyi.
Telin özelliklerini biliyorum bunlari tartisacak degilim bilmiyorsan arastir klasik tavirlarini
Telefonun özelliklerini herkes biliyor. Samsung nerde Nokia nerde bunuda herkes biliyor.
Sen nerdesin ben nerde bunuda herkes biliyor. Ama Symbian'ın ne kadar kötü olup olmadığınıda kullananlar biliyor.
Aslında Symbian taraftarı olmasamda felaket kötülediniz ve cevabınızı aldınız. Ben bilgimden eminim sizde eminseniz büyütmeye lüzüm yok varsada gidin başkalarına anlatın N8'in kötülüğünü.
Samsung nerde nokia nerde bunu herkes bilmiyor gördüğüm kadarıyla...
Telefonun özelliklerini herkes biliyor. Samsung nerde Nokia nerde bunuda herkes biliyor.
Sen nerdesin ben nerde bunuda herkes biliyor. Ama Symbian'ın ne kadar kötü olup olmadığınıda kullananlar biliyor.
Aslında Symbian taraftarı olmasamda felaket kötülediniz ve cevabınızı aldınız. Ben bilgimden eminim sizde eminseniz büyütmeye lüzüm yok varsada gidin başkalarına anlatın N8'in kötülüğünü.
Aynen biliyor. Şimdiki zamanda Samsung, Nokia'dan çok öndedir ama bu durum Nokia kötü demektir anlamına gelmez.İşte bu.Ben sen bilmiyorsun zannediyordum ama biliyormussun :DEvet bu durum nokia kötü anlamına gelmiyor ama nokia şu telefon tasarımlarını kime yaptırıyor bilmiyorum bi bulursam diycem adam gibi bişey yap kalas gibi tasarlıyon telefonları
Tabi bide kullanıcı arayüzü çok berbat
Bu iki eksiği giderse nokia samsungu anında yakalar...
Şimdiye kadar en güzeli 5800,x6,n73,n95 ve N8 bence tasarım anlamında..(eline oturcak biraz :D )
Ayrıca Samsung'un OVI'ye benzer bir mağzası olduğunu duymuştum ama Nokia'yaya olan uygulama yelpazesi kadar geniş değil gibi duruyor. Öyle mi?
Şimdiye kadar en güzeli 5800,x6,n73,n95 ve N8 bence tasarım anlamında..(eline oturcak biraz :D )Evet samsung bir uygulama mağazası açtı ve yelpazesi çok geniş değil ama darda değil 1000in üzrinde uygulama var
Ayrıca Samsung'un OVI'ye benzer bir mağzası olduğunu duymuştum ama Nokia'yaya olan uygulama yelpazesi kadar geniş değil gibi duruyor. Öyle mi?
- 1
- 2