selam krdeşim çok teşekkür ederim konuyu aydınlattığınız için şöyle anletim
ben genellikle geceleri sürekli müzik dinleyen bir kişi olarak kendimi alıştırdım ve müziksiz de yatamıyorum
normalde 3 gün batarya
telefonu abimle takas yaptık sırf n85 'de mp dinlerdim ama ondan sürekli takılmalar oldu
sürekli kitlenmeler oldu o yüzden takas yaptık
para vermeden ve n81 cep telefonumdan çok memnunum süper ses kalitesi var
tam istediğim özellikler içerisinde
mp3 olayına gelirsem sadece normalde geceleri müzik dinlerdim ve gündüzleri iki üçsata dışarda dolaşırsma işte etti toplam 12 veya 13 saat dinlerim sadece en fazla gece çalışır mp3 olarak telefonum
bazen şarzı olmadığı zaman şarza takarım şarzdaykende mp3 'ü açarım
taş patlasın çok fazla kamerasını kullanmam yani yeri geldiğinde kullarınım kamerayı
ve en son, son iki gündür yukarıda alttığım gibi oldu birde şöle diyim benim laptopumun yanına yani fanın üfürdüğü kısım sıcaklık üfürüyor sürekli oraya bazen koyarım denk geldiğinde
sanırım ordan oldu gibi geliyor ama zannetmiyorum bugün nokia 6300 'ın
şarz adaptörü ile şarza taktım üç saat bakalım saat 13:00 taktım 15:00 da batarya doldu dedi
bakalım ne kadar gidecek
not: kendi adaptörü ile taktım dün 1 çeltikdi daha takalı 15 dakika olmadı batary doldu dedi
ben bugün 6300 'ın adaptörü ile şarz ettim adaptörden şühelendim bakalım inşallah adaptörden dir.
çok fazla mesajlaşmam arar konuşurum mesajlaşmayı bayramlarda yaparım genellikle toplu msj onun dışında ararım konuşurum aynı para gidiyor.
yardımlarınız için teşekkür ederim