arkadaşlar selamlar n85 sürekli atıkanıyordu aldığımdan beri kvk teknik servise götürdüm
iki parça değişmiş ti ve hala aynı sorun hala devam ediyor napmam lazım güncelleme yapmaya
çalışıyorum olmuyor
nokia n85 sorun var
selam arkadaşlar bana yardımcı olacak ve fikirlerini danışacak arkadaş yok mu?
nasıl giriyor anlamadım bnce bu virüsden değil daha aldığımdan beri kasıyor
selam krdeşim kayar kapağı kaydırınca tuş kilidi açılıyor ve sanki ekran tazeleme yapar ya orda
kasılıyor renkler karışıyor ama düzeliyor 2 saniye veya 3 saniyede ama bazen müzik dinlediğimde
aşırı derecede kitleniyordu ilk aldığım da telefonu 1 veya 2 ay sonra servise götürdüm parça değişti ve bana söylenen şu oldu eğer bir daha virüs girerse kvk teknik servisi garanti kapsamı dışında kalacağını söyledi bana benim bilgisayarda zaten lisanslı kaspersky var virüslerin hepsini sildim
virüs artık teknik servislerin tek dayanağı oldu. yeni modamıdır nedir.
hemen söylenen virüs vardır yada yüklediğiniz yazılımdandır. Palavra
virüs falan sizin dediklerinizi yapamaz. sizin sorununuz tamamen donanımsal. arıza şuradan veya buradan demek istemiyorum fakat tekrar tekrar teknik servise verin birazda sert olun:) değişim talebinde bulunmayı ve hiçbir müdahale yapılmadan geri telim edildiğini söyleyin virüsle işinizin olmadığını birşekilde anlatın
tamam kardeşim verecem zaten teknik servise bir kaç güne kadar böyle gitmez
önceden güzel çalan müziği şimdi berbat cızırtılı çalıyor
benim n85 m de sorun çıkarıyor ,yardımcı olabilir misiniz acaba . açma tuşuna bastığımda açılıyor ve kapanıyor pin kodunu yazma bölümü çıkınca yada telefon hasbel kader açılınca tuşları basmama rağmen yazmıyorlar 2 gündür kafamı meşgul ediyor ne yapmam gerek yakınımda bulunan servisler bilmediklerini söylediler
Telefonda kasılma dediğimiz sorun, telefonun programsal olarak çalışamamasıdır kısaca.Şöyle düşünün.Telefonda bir program açarsınız ( mesela real player gibi..) bu program çalışır ama program sorunlu olduğu için normal düzeyde çalışırken ram dediğimiz programların çalışmak için kullanıldığı yeri daha fazla kullanır.Bu daha fazla kullanım telefonun zor çalışmasına neden olur.Bu bir bakıma bilgisayar mantığıdır.Bilgisayarda da çok yer kaplayan bir programı çalıştırmaya kalktığınızda eğer program sorunlu ise açılabilmek için ram bölümünü daha fazla kullanmaya çalışır bu da bilgisayarın kasılmasına neden olur.
Bunun dışında virüs de bir sorun çeşididir.Ancak bu kasılmadan çok telefonun kilitlenmesine ve bataryayı çıkarmadıktan sonra telefonun kapanmamasına neden olan sorunlar çıkarır.
Çözüm olarak , hard formatı tavsiye edebiliriz öncelikle.*#7370# tuşladığınızda telefonunuz kendi kendine kapanır ve açılır.Ama bu kapanma ve açılma sonucunda fabrika ayarlarına geri döner.Yani telefonu ilk aldıktan sonra yüklediğiniz bütün programlar silinir.
Hard format çare olmadığı durumlarda yetkisi servislerce telefonun içindeki bütün yazılım tamamen silinip yeniden orjinal yazılım yüklenilmesi gerekir.Bunu kendiniz yapamazsınız ya da yapabilecek olsanız bile tavsiye edilmez çünkü yanlış bir işlem yaptığınızda telefonunuz servis dışı kalır.