Arkadaşlar telefonum N93i ile ilgili kısa bir araştırma yaptım.Okuduğum kadarıyla 4GB hafıza destekliyormuş.Hafıza kartını aldım.İlk bilgisayarda (FAT32)biçimlendirdim.Telefona taktığımda hafıza kartı bozuk dedi ve kendisi de biçimlendirmedi.Kısa bir araştırmadan sonra FAT ile biçimlendirmem gerektiğini öğrendim.O şekilde biçimlendirdim.Yine bozuk olduğunu söyledi.Nokia 6500 a taktım orda biçimlendirme gerçekleşti.Telefonuma taktım yine hafıza kartı bozuk yazıyordu ve biçimlendirmiyordu.N78 e taktım biçimlendirdim yine aynı.
Hafıza Kartı Yönetici programını kullanarak biçimlendirdim yine sonuç olumsuz.İçine bir şarkı ve resim atım tık yok.
FinalData Enterprise 2.0 programını kullandım.Bu program anladığım kadarıyla veri kurtarmak için...Uğraştım yine bişey çıkmadı.Aynı sorun N73'e taktığımda da oldu.Hadi neyse onun max. 2GB desteklediği söyleniyor da ondan diyelimPeki telefonum N93i destekleği yazıldığı halde niye açmıyor olabilir.
Nokia N93i 4GB Hafıza Kartı Açma Sorunu
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
142 mesaj
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj
telefonun yazılımı ıle ılgılı bır sorun var bellıkı oncelıkle telefonuna yazılım guncelle her hangı bır sorun olmadan acılıcaktır. ayrıca telefon 4gb degılde 2 gb desteklıyor
Maximum Memory Card Size2 GB bu bılgı kesın bılgıdır guvenebılırsın.