Bir Telefon alıcam İkisi Arasında Kaldım Sizce Hangisi ?
Nokia N96 Mı? iPhone Mu?
Özellikleri Açısından?
Bir Telefon alıcam İkisi Arasında Kaldım Sizce Hangisi ?
Nokia N96 Mı? iPhone Mu?
Özellikleri Açısından?
bu siteden karşılaştırma yapabilirsin telfon modellerini seçip
e2008Saolun Bu Karşılastırma İşime Cokyaradı Teşekkürler..
r ederim n96 gerçekten bi çok işleve sahip. tek eksiği boyutları onun dışında harika. ben n70 almıştım 2 yıl önce tek pişmanlığım boyutları konusunda oldu. biraz büyük telefonlar.
büyüklük senin için çok önemli değilse n96 alabilirsin kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun
Büyük Telefonları Daha Çok Seviyorum :)
Kafede çarşıda, Wlan ile internete bağlanmak istiyorsan,
Her daim fotoğraf çekmek gibi bir hobin varsa,
İhtişamlı görünüme sahip bir telefonun olsan istiyorsan,
GPS ile her zaman nerede olduğunu bilmek istiyorsan,
Sınırsız değişik uygulamayı kullanarak kullanım kolaylıkları sağlamak istiyorsan,
istediğin videoyu izlemek istiyorsan (pc suite yazılımı ile tabiki)
Nokia N96 derim.
Iphone kullandım. Dokunmatik ekranı hayranlık bıraktırıyor onun dışında bir şey yok. Bu kadar gündemde kalması ise süper pazarlama stratejisi ve reklam.
Şu anda N95 8 GB kullanıyorum. İki adet pilim var. Tam kapasite kullanıyorum yapamadığım şey yok.
Bu anlattıklarım sana lazım değil ise sırf öylesine telefon alacam derdindeysen yazı tura at hangisi gelirse..
Gerçek anlamda özgürlük: Telefon faturası gibi şeyler dert olmaması.
Ben hala daha iPhone diyorum. Onun dokunmatik ekranı ve accerelometer ı çok hoş birşey. Tabi sırf bunun için de telefon alınmaz. Bence, git ikisini de kullan bir telefoncuda, öyle seç.
Bunları iPhone da yapabiliyor, ve arayüzü de gayet basit. Ve işlemcisi daha hızlı, ve ekranı daha büyük.Kafede çarşıda, Wlan ile internete bağlanmak istiyorsan,
Her daim fotoğraf çekmek gibi bir hobin varsa,
İhtişamlı görünüme sahip bir telefonun olsan istiyorsan,
GPS ile her zaman nerede olduğunu bilmek istiyorsan,
Sınırsız değişik uygulamayı kullanarak kullanım kolaylıkları sağlamak istiyorsan,
istediğin videoyu izlemek istiyorsan (pc suite yazılımı ile tabiki)"
Teşekkür ederim arkadaşlar Yardımlarınızdan DoLayı N96 Almaya karar verDim :)
Bu arada n96 ların kablosuz bağlantı özelliği varmış benim evde kablosuz bağlantı var Laptoptan giriyorum bu telefonla girebilirmiyim?
ismailcan117Teşekkür ederim arkadaşlar Yardımlarınızdan DoLayı N96 Almaya karar verDim :)Evet girebilirisin . Ve bence Doğru bir karar verdin :) Hayırlı olsunBu arada n96 ların kablosuz bağlantı özelliği varmış benim evde kablosuz bağlantı var Laptoptan giriyorum bu telefonla girebilirmiyim?
N97 çıkacak bekleseydin biraz daha keşke
:)) Yannış Anlaşıldı Heralde Telefonu aldım Demedim almaya karar verdim Dedim ama n97 de baktım N96 Daha İyi Gibi ....
Babam Yurt Dışında Oradan Getiricak benden bilgi bekliyor orda cıkmıştır N97
Ama N96 Alıcam
iPhone n96 dan kat kat iyidir.
Gidip n96 alırsan ya pişman olursun ya da kendini kandırıp n96 ile her şeyi yapıyorum dersin.
Tavsiyem kesinlikle n96 alma!
iPhone 3g s al.
n96 almadım zaten dediğim gibi n97 aldım gelicek 1-2 hafta içinde
iphonunda uygulamalarından başka pek özelli yok gördüğüm kadarıyla :) :S
ben eğer işim bu telefonları gerektirmiyorsa hayatta almam. ama eğer iş ortamında kullanılacaksa iphone