arkadaşlar dokunmatik ekranlı telefon almayı düşünüyorum. 3 telefon arasında kaldım :S yardımcı olursanız sevinirim.
önceden n97 mini (n97 nin sorunları olduğu için) olarak kararımı vermiştim aslında. n97 için firmware güncellemesi yapılınca sorunların kalktığına dair yorumlar okudum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum ? bu yorumları duyunca da n97 ile n97 mini arasında çok fazla fiyat farkı olmadığı için sonradan n97 yi de düşünmeye başladım. tabii kullananların yorumları benim için önemli yoksa riske girmemek için n97 mini almayı düşünüyorum.
sonradan kardeşim nokia 5800 aldı. rezistif dokunmatik ekran çok da hoşuma gitmedi. bildiğiniz gibi n97 de rezistif dokunmatik ekrana sahip. sonra da nokia x6 nın kapasitif ekrana sahip olduğunu öğrendim. şimdi de kafama o takıldı :))
bana, aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz?
* nokia n97
* nokia n97 mini
* nokia x6 16 gb
*** yoksa biraz daha bekleyip nokia n8 mi alsam :S ama onun da fiyatı 1300-1500 tl arası olursa o kadar para veremem. fiyatı düşene kadar beklemek zorunda kalacam :))
özellikle telefonu kullananlar yorum yazarsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler...