geçen gün bi nokia x1-01 marka telefon aldım sonra hafıza kartı taktım müzik dinlemk için.telefon hafıza kartını arıyor müzik var mı diye ama müzik dosyası bulunamadı diye uyarı veriyor.müziklerin hepsi mp3 türünde.bazılarını 3gp yaptım olurmu diye ama yine bulamadı. konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
nokia x1-01 müzikçalar sorunu acil yardım!
Eğer mp3 dosyaları Müzikler adlı bir klasörün içinde değilse telefon algılamayabiliyor. Varsa, tüm müziklerinizi bu klasöre atın. Yoksa hafıza kartında Müzikler adında bir klasör açın ve tüm müziklerinizi onun içine atın.
Telefonu kapatın, bataryayı çıkarın, hafıza kartını çıkarıp takın ve telefonu tekrar açın. Bende hafıza kartındaki müziklerle ilgili sorun olduğunda bunu yapıyorum düzeliyor. Yine olmazsa ya da zaten daha önce bu yöntemi denediysen, sorunun telefonda mı yoksa hafıza kartında mı olduğunu öğrenmek için, başka bir hafıza kartını takmayı dene.
ilk önerin işe yaramadı 2. önerini yaptım hafıza kartım başka telefonda çalıştı.yani hafıza kartında sorun yok
zaten telefona hafıza kartını takınca hafıza kartında müzikler güncelleniyor gibi bir yazı çıkıyor