Benim sorum bu iki telefonun dokunma hassasiyetleri hakkında. X6 dokunmatik olarak 5800'dan iyi mi . Bu konuda bilgisi olan var mı.
Nokia X6 16 GB ve Nokia 5800
dostum X6 hakkında birşey söyleyemem ancak 5800 kullanan biri olarak dokunmatiğinden gayet memnunum.Ne çok hassas,ne geç algılıyor.Tam kıvamında dediğimiz türden.Ve o dokunmatik ekranı kullanmak sana ayrı bir his veriyor gerçekten..
Fiyatından dolayı vazgeçtim x6'dan. 5800 aldım . Zaten arkadaşlardan falan bakmıştım kullanımına şimdi de memnunum. Beklediğimden fazlası var . Ama öğe işaretleme konusunda biraz eksik kalıyor pratik değil kullanımı.
Fiyatından dolayı vazgeçtim x6'dan. 5800 aldım . Zaten arkadaşlardan falan bakmıştım kullanımına şimdi de memnunum. Beklediğimden fazlası var . Ama öğe işaretleme konusunda biraz eksik kalıyor pratik değil kullanımı.O konuda size katılıyorum.Tek tek şeçeneklerden işaretlemek tam bir çile.Normalde dosyaların üzerinde kutucukların belirmesi ve o kutucuklara tik atmamız gerek ama malesef bu olmuyor.Yazılımda gözden kaçan bir özellik bence.
O konuda size katılıyorum.Tek tek şeçeneklerden işaretlemek tam bir çile.Normalde dosyaların üzerinde kutucukların belirmesi ve o kutucuklara tik atmamız gerek ama malesef bu olmuyor.Yazılımda gözden kaçan bir özellik bence.Yazılım güncelleştirmeleriyle illa ki düzeltilmesi gerekiyor. Zaten bu telefonların en güzel özelliği işaretle kes kopyala. Bunu nasıl atlıyorlar . Kendileri bu telefonu kullanmıyor demekki.
kardes 2 çesit dokunmatık ekran var x6 ile 5800 arasında ucurum fark var kristal cam ile kaplı x6 ben bole bır hassasiyetı anlamadım inanılmaz dokunurken basınca duyarlı degıl sadece ele duyorlu 5800 ise herhangı çisimlede algılıyor bazen saçmalıyor nokyanın ilk dokunmatık ekranlı telefonu çok elesdırı oldu ben size soyle soyleyım x 6 dokınmatık eknan olarak iphıne teknonojısınden esınlenmıs 2 telefonuda kullandım iraz paraya kıyıp x 6 alın derım üstelık kulaklıgıda çok güzel ve 16 gb saygılar
x6'da iPhone tarzı dokunmatik var. farkettiyseniz iPhone'da sadece elle kontrol edebiliyorsunuz veya sert cisimlerle çok sert basmanız gerekiyor. ama 5800'da neyle dokunursan algılıyor. o yüzden x6 daha güvenli ve iyidir. tek sorunu fiyatının tuzlu olması.
Benim bir arkadaşımda x6 aldı bende baktım gerçekten menüsü dokunmatiği ıphone gibi ama 5800 hiç kullanmadım kafanı karıştırmak istemem şimdiden alacağın telefon hayırlı olsun..
http://www.buroteknik.com/nokia- ... --fiyati_51068.html
Bu ürünü satın aldım. Gerçekten hoş bir model...
arkadaşlar ben bir 5800 kullanıcısı olarak 5800 ı önermiyorum ..telefon aldığımdan 3 gün sonra bozuldu.hoparlörü patladı ve kilitleme tuşu bozuldu.kvk teknik servisine yolladım telefonu telefonun dokunma ipini çaldılar geri yollamadılar .. ayrıcada pekçok yazılımsal problemi war şuan 5800 ın fiyatı 450 tl x6 nın ise fiyatı 570 tl bence 120 tl fark için x6 daha iyi (her yönden) sakın inceleme sonuçlarına girip aklını karıştırma bende 5800 ı inceleme yazılarını okuyarak aldım bin pişmanım sadece kullanıcı yorumlarını okuda al .........................şimdiki aklım olsa x6 alırdım...................