Benim sınırsız 256 var tarifeler değişti
Beni kotalı 512ye mi koyarlar yoksa sınırsız gidermiyim
Nolecek
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben de limitsiz 256 kullanıyorum. Ve inatla kullanmaya devam edeceğim. 512 kotalıya geçmek için müracaat etmen gerekiyor. Aksi takdirde 256 limitsiz devam edeceksin. Bence 256 limitsizde kal. Nasıl olsa 512 olacak. Buna mecburlar. Özerk bir müşteri sınıfını taşımak onların da işine gelmez.
çok teşekkür ederim ceap yazdığın için
256 da kal tabii. 512'ye geçersen ve birde interneti çok kullanan biriysen limiti kısa sürede doldurusun sonra işin yoksa fazladan para öde.
ya telekom geri adım atmış. yani bişey yapmana gerek yok. olduğun tarifede kalmaya devam edebilirsin...
bakma ya ne geri adımı bunlar sizleri susturmak içindir.
Lütfen hakkımızı arıyalım.
neden 512/limitsiz hız 99 YTL diyorlar oysaki aynen olduğu gibi 49 YTL olmalıydı tabi hız yükselerek.
Müdür bey ise tam tersine 49 YTL'ye 256'ya devam edeceklerin söylüyor var bunda bir kurnazlık...
Bakan ve TT saf insanların kalbini kazanmaya çalışmaktan başka bişi yapmıyor.
kardeş ben limitli kullanıyorum. susturma meselesi dediğin mesele için se yorum yok...
arkadaşım bakınız ben yazıda limitsiz kullananlara sesleniyorum ve TT'nin geri adım atmadığını düşünüyorum. bir ara 256/sınırsızı tekrar aynı fiyata (49 ytl) vereceklerini söylemişlerdi ama neden 256 hıza onuda aynı fiyata 512'ye versinler. Susturma dediğim işte bu 512'yi 99 YTL'ye verecekler, 256'yı 49'a devam edecekler oysa bakan Mart ayında öyle demiyordu 256/sınırsız kullanıcıların fiyat değişimi olmadan 512'ye yükseltileceğini söylemişti peki neden sözünde durmuyor. Dün Yorum Farkı programıda da Mehmet Barlas ve Emre Kongar'da Bakan'ın sözünde durmadığını söylüyorlardı.. İsterseniz bu adrese bakın geri adım atmadıklarını göreceksiniz http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/3472788.asp?gid=69 Saygılar...