server_bedi sormuş:
İyi günler...
Notebook için bir tv kartı almak istiyorum; fakat benim için çok yeni bir alan ve bazı konularda bilgi almam gerekiyor.
1. Notebook için PCI express (?) ve USB gibi 2 veya 3 girişten bahsediliyor. Birbilerinden farkı nedir? Notebooklarda genelde yan taraflarda olan ve yassı ince bir giriş var; acaba USB olmayanlar buraya mı takılıyor? Bu giriş kullanım klavuzlarında PC Card Slotu olarak adlandırılıyor. Kartı almak için önce uyumlu bir giriş seçmek gerekiyor.
2. Dijital, Analog ve Karasal terimlerinden bahssediliyor. Bunlar neyi niteliyor; mesela Dijital bir kart yerine Analog alsak ne kaybederiz?
3. Acaba kullanıp kalitesine güvendiğiniz, görüntü kalitesi iyi, otomatik video kayıt zamanlayıcısı ve Fm Radio'su bulunan tavsiye edebileceğiniz birkaç model var mı?
Görüntü kalitesi ve video kayıt kalitesinin iyi olması gerekiyor; geçiştirmek için bir model almıyorum, gerçekten iş görsün istiyorum.
Siparişi bugün veya en geç yarın vermem gerekiyor.
Ayrıntılı oldu ama uzman arkadaşların konuyu en iyi şekilde anlatacaklarını biliyorum.
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
...
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)