corpixx
Çok film izliyorsun galiba. Bu kadar iftira yerli yersiz atıyorsun. Neye güvenerek böyle bir yazı yazıyorsun anlamış degilim. Ayrıca Sisteminiz Kötüyse Neden kuruyorsunuz. bunu heryerde söylüyorlar. Sistemi orta derecede olan biri norton 2009 rahatlıkla kullanıcaktır.
Ayrıca Nasıl kaldırılmıyor. Nasıl Kaldırıyorsun iyi oku..
DENETİM MASASI => PROGRAM EKLE KALDIR. => NORTON.
Böyle rahatlıkla kaldırıyorsun hiç bir sorun olmuyor.
Ayrıca Symantec sitesinde Unistal Programı da mevcut.
Senin İşin Anca Sallamak. Sallabaş Olmuşsun..
2009 sürümünde sistem gereksinimlerini baya düşürdüler. Neredeyse piyasada en az ram kullanan norton oldu . Belki daha az kullanan vardır. bilemem. Artık kasmıyor. Siz ön yargılı oldugunuz için Denemeden atip tutuyorsunuz. Norton'u zorla dayatmıyorlar. İstiyorsan kur istemiyorsan kurma.. Test'lerde görüyoruz...
Şimdi sen dersin. Symantec firması ile Test Yapan Firmalar anlasma yapıyorlar.dersin. Ama böyle birşey yok..
Diger firmalarda boş boş duruyor onlar mahsum sadece norton üçkagitçi , milletin iyi niyetini suistimal ediyor. filan bırak bu ayakları. Neden Norton pc'de yüklü geliyor. Adamlar Anlaşma Yapmış Para var bu işin içinde adamların Anlaşmasına senin karışmak ne haddine. Adam İlla Eset mi veya Kaspersky mı Veya Avira 'mı kurcak anlaşma yoluna gitmemişlerdir. Yani bu şirket Hangisi Daha Verimli Hangisinden Kazanç kapısı çok . gElir yüksek. O yola giderler. Bu Ticaret - Ticaretten anlamadın çok belli.
Adama Bak yha az önce kendi bahsediyor .
Sonrada diyor. Norton hiç iyi olmadı.
eeee
Norton Parasal güç ile virüsleri siliyor demi.. Parasal güç ile Bilgisayardaki güvenligi saglıyor.
demi afferin dogru yoladın..
Bana bak arkadasim uslubune göre yazicaksin bilmeden sallamiyacaksin isvicrede yasiyorum Fransa, Almanya, isvicre magazalardaki pclerin 100 % 75 inde direk norton kurulu gelir bilmiyorsan ögren dünyanin degisik ülkelerindede bu böyledir bilmiyorsan yorum yapma.
Adi üstünde antivirus süs diye koymamislar görevi o koruyacak o 2ci aptalca yorumunun cevabi.
Ticaret yaptiklarini bende söylüyorum ama ahlaki bulmadigimida belirttim Kaspersky, Panda, Antivir yada degisik firmalar aptal demek sana göre bu yollara girmiyor programlarini kaldirmak icin pek sorun olmuyor.
Ben nortonuda hepsini kaldirmasini herkezden iyi biliyorum Norton senin söyledigin sekilde kaldiramayan kisiler icin yazilmistir bu yüzden adamlar kendi programlarina patch cikarmak zorunda kaldi.
Bir seyi adam gibi anliyarak oku bol keseden sallama Norton 2008 ve 2009 icin 1 kere bile kötü yorumum olmamistir virus konusunda Kaspersky yada Eset özellikle elestirdigim olmustur ama Norton icin birsey bulamazsin benim anlatmak istedigim sey farkli.
Simdi bilinen seyler icin cevap yazipta insanin keyfini kacirma herkezin bildigi seyleri bilmiyorsun yazilani anlamiyorsun hayret bir sey ya üstelikde belki ekonemik durumu olmayan kisilere var yok bilemeyiz senin makinen kötü deme gafletinde bulunuyorsun terbiyeni takin ve bilmedigin seylerde sallama bir dahada.