2010 model norton is ve norton av final sürüm çıktı
http://www.symantec.com/index.jsp
norton 2010 çıktı
Daha dün bakmıştım yoktu iyi olmuş deneyelim.
norton 2009'u beğendim bakalım 2010 nasılmış
Ben denedim arkadaşlar Norton Insıght özelliği sayesinde RAM ve CPU'dan çok az harcıyor ayrıca SONAR 2 sayesinde de gayet başarılı yakalama konusunda.
Deneyen arkadaşlar ekran görüntülerini paylaşabilir mi?
abi ben kis ve esetten vazgeçmem..
ben de trial resetler işe yaramamaya başlayınca bıraktım nrtn2009'u amma da iyi yapmışım kis ve eset daha iyi :}
ben orjinal norton internet security 2009 kullanıcısıyım ve norton internet securty 2010 çıkar çıkmaz satın alacağım. bir yıl boyunca nortonla bu sürecte bilgisayarım hiç bir virüs problemi yaşamadı, çözemediği hiçbir virüsle de karşılaşmadım... orjinal alın deneyin, en iyisi norton BANA GÖRE... (nortondan önce kis kullandığımı ve bir virüs sebebiyle bilgisayarımın harddiskini değiştirmek zorunda kaldığımı da belirteyim)
bir soru sormak istiyorum. kaspersky 2010 un windows 7 yi yavaşlatmasından sonra chip testinden yola çıkarak norton internet security 2010 kurdum pc me.
bir virüs bulduğunda otomatik olarak siliyor. bu iyi birşey ama bana lazım olan oyun için bulunan trainerı da sorgusuz sualsiz sildi. trojan uyarısı verdi ama ne yaptıracağımı hiç sormadı. ben. ayarlarına baktım tehdit bulunduığunda otomatik sil gibi bir seçenek yok. ben bunu istemiyorum bunu nasıl kaldıracağım. tehdit bulduğunda silmesin. sadece neyapayım diye sorsun
NIS2010 hıc sevmedım bazı kısımlarda . AĞ koruması zayıf . senın kablosuz modemıne bırı baglandıgında hıc tesbıt etmıyor . bu kotu kacak nete gırenlerı tespıt edemıyor . sırf bu yuzden kullanmıyorum . panda ınternet securıty kullanıyorum . bırı modem sıfremı kırsa bıle kablosuz netımden yararlanan kısının ıp sını otomatık bloke edıyor . nıs2010 bunu goremedım . bazı konularda ıyı ama arayuzu ve ayar menusu yeterınce ıyı degıl hosuma gıtmedı . avıradakı gıbı yada kısdekı ayar menusu yok .