Arkadaşlar hepinize merhabalar
Sorunum görüldüğü gibi norton aktivasyon ve beraberinde product key sorunu
Nortonun sitesine üyeyim ve bir kaç aydır norton 2009 kullandım ve her yükleyişimde kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde aktif hale getirmiş oldum. Ancak norton 360'ı kurduğum zaman farkettim ki şu ana kadar 3 tane 09 kurmuşum ve hepsine birer key verilmiş ve ben bunları yeni farkettim. Sorunum şu ki;
Norton 360 üzerinden de kullanıcı adı ve şifremi girdiğimde bu sefer key verilmiyor dolayısıyla bende keyi alıp aktif edemiyorum. Sorun resmi aşağıdaki gibidir(keylerin olduğu kısımda satın alınmadı yazısı bulunmakta)
http://img194.imageshack.us/i/nortony.jpg/
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Norton 360 Sorunsalı (yardım lütfen:)
Siz başka bir Norton ürünü satın almışsınız. Norton 360'ı satın almadığınız için bu yaşadığınız durum son derece normal aslında.
Nasıl yani? satın almadım birşey yani demek istediğim ben yine aynı şekilde norton 360 programı üzerinden aktivasyon yapmak istedim kullanıcı adı ve şifremi girerek
O ürünler için kullanıcı adı ve şifre girerek kullanım hakkı elde edemezsiniz. Satın almanız gerekiyor.
Anladım ama benim takıldığım yer norton 09'da neden key verildi bunda verilmedi ? 09'da key girmedim ama yinede verilmiş
bazen AV yazılımları kampanya yapıyor 60-90 günlük falan key veriyorlar kayıt olana norton 09'da da öyle olmuştur
Deneme sürümü ise kullandığınız, geçici bir anahtar vermiş olabilir. Veya kampanyalı bir ürün kurmuş da olabilirsiniz. Açıkçası sizin ne yaptığınıza göre değişir bu.
Anladım
Ya zaten ben 64 Bit vista kullanıyorum kolay kolay virüs bulaşmıyor ama dün bi tane baş ağrısı virüs musallat oldu altta yıldız gibi küçük işaret çıkıyor sonra pc donuyor kalıyor güç bela temizledim format attım şimdi 360 kurdum ama bura trial versiyon ve 30 gün. Nabalım artık kullanabildiğimiz kadar
İlginize Teşekkür ederim süleyman ve hell