arkadaslarnorton 360 almayı düşünüyorum ne dersiniz kasarmı bilgisayarı
norton 360
- 1
- 2
evet norton bilgisayarı kasar
bilgisayarının özelliklerini yaz bii..
intel centrino duo 2.0 mhz
1 gb ram
512 ati ekran kartı paylasımsız
100 gb harddisk
bu bilgisayarda, oyun veya agır programlar kullanıosan hic kurma norton 360'ı, performanstan kaybın baya olur. sana onerim NOD32 ;) naaparsan yap calıstıını hissetmezsin bile ve güvenlik konusundada 10numara ;)
bncede hç alma nortonu sna tavsiyem kaspersky antivirüs 7.0 alman buda hiç kasmaz diyemem bda kasar ama norton kdr deil ama mcafee de alablrsn hiç kasmaz üstelik oda iyidir
aklın yolu bir :)
bende zamanında(ilk daha bilgisayarımı alalı 1yıl kadar oluo) norton antivirus 2004'mü 2005'mi ne yüklemistim, tamam iyi iş cıkarıo ama; yüklemesi bi dert, taratması bi dert, kaldırması duble dertti ya [D:]
elazigliaklın yolu bir :)
bende zamanında(ilk daha bilgisayarımı alalı 1yıl kadar oluo) norton antivirus 2004'mü 2005'mi ne yüklemistim, tamam iyi iş cıkarıo ama; yüklemesi bi dert, taratması bi dert, kaldırması duble dertti ya [D:]
norton,trend micro,nod32,f-secure,avast bunlardan uzak dur yeter kaspersky lisanslı al bak keyfine ne işine gerek o kadar parayı çöpe atacaksın 25 doalra yada 45 dolara bi lisanslı kaspersky internet security al bak keyfine ne virüs ne mirüs.alternatif olarak pandadiyecem herkes kasıyor diyecek hayır kasmıyor sizgidipte en çok kasanı yüklerseniz tabiki işlem yaptırmaz.30ytl fiyatı olan sürümü 2008 panda antivirüs diye kendim çok sattım vede satıyorum p3 makinada bile sorun çıkartmadan çalışıyor bu 2si dışındakileri hiç önermem başın çokk ama çokk ağrır sonra.
black_floodnorton,trend micro,nod32,f-secure,avast bunlardan uzak dur yeter kaspersky lisanslı al bak keyfine ne işine gerek o kadar parayı çöpe atacaksın 25 doalra yada 45 dolara bi lisanslı kaspersky internet security al bak keyfine ne virüs ne mirüs.alternatif olarak pandadiyecem herkes kasıyor diyecek hayır kasmıyor sizgidipte en çok kasanı yüklerseniz tabiki işlem yaptırmaz.30ytl fiyatı olan sürümü 2008 panda antivirüs diye kendim çok sattım vede satıyorum p3 makinada bile sorun çıkartmadan çalışıyor bu 2si dışındakileri hiç önermem başın çokk ama çokk ağrır sonra.kaspersky'a lafım yok kaliteli program ama NOD32'yi asla ezme, cok uzun süredir kullanıorm bircok kez bizzat virüs sokmayı denedim, tehlikeli sitelere girdim download ettim spy bulastırmayı denedim ama, calıstıgını hissetmicek kadar dusuk performansına ragmen birtane bile bisi kacırmadı, ne siteler, ne virus, ne spy nede baska bisi. ayrıca nod32 fiyatlarıda cok pahalı deil....
elazigli haklı nod32 gayet iyi...
arkadaşlar bana saçma diyeceksiniz ama bence mc affe de işini görür ben önceleri onu kullanıyordum saolsun 1 defa bile beni yarı yolda bırakmadı tavsiye ederim ama çok iyi olsun dersen kaspersky int sec 7.0 derim
Arkadaşlar, ben norton 360 aldım, güvenlik konusunda bu yazılıma bi lafım yok ama, pc min içine etti desem yeridir. Makinam artık kağnı gibi çalışıyor, birde mesleğim gereği cad tabanlı yazılımlar kullanıyorum. Eskiden ofiste ağım vardı şimdi ağda uçmuş, hiç bir ağa ve çalışma grubuna dahil olamıyorum.
PC min konfigrasyonu
P4- 2.4 prescot işlemci
1gb ram
256 mb ati ekran kartı
120 gb hdd var.
Kasayı değiştirip core-2 işlemci ve 2 gb ram almayı düşünüyorum ama bu norton o makinanında içine edermi ondanda korkuyorum açıkçası.
Eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
etmez olurmu ben başta nededim nortona verilen para haramdır.bak forma en az 3 tane şikayet var daha 2 ay önce çıkan virüsü bile ne engelliyor nede silebiliyor.network olayına gelincede o lanet şeyin firewal eklentisini komple iptal et düzelir sorunun.işlemcin isterse 4 çekirdek olsun norton yine tepeler sistemini ne gerek var böyle abuk sabuk saplantılarlan norton kullanmanın anlamamki.verdiğin parayıda yaz bari paketede tamamen rezil ol burda o fiyata başka daha kaliteli en az 2 yada 3 paket lisans alabilirdin çok kullanıcılı vede sistemini değil kasmak varlığını bile bilemessin antivirüsün yıl sonundada bir bakarsınki rapaorlara rekor sayıda temizleme yapmış ama sisteminede hiç zarar verememiş.
Merhaba
Evet.Norton bilgisayarı kasar.Ona para vermenize gerek yok.Eğer alıcam diyorsanız NOD 32 alınız.Hem bilgisayarınızı kasmaz hem de Güvenliğiniz açısından iyi.Bak bozada da sorun çıkarmış.Norton makinayı çok ağırlaştırıyor.Nod 32 de hiçç kasma yok.
İyi Günler..
Peki üstadım ne alayım, ben lanet yazılımı auto-run virüslerini (bittorrent.exe vb )etkisiz hale getirsin diye aldım ama bi halta yaramadı!
Saygılarımla.
Bence illa para vericem diosanız NOD 32 alınız.Ama bence AVG de kullanabilirsiniz.Ücretsizdir ve sürekli güncel tutarak güzel bir koruma sağlanıyor.Bana da forumdan bi abimiz önerdi.Çok memnun kaldım.
Bu da linki:
Dowland: http://www.inndir.com/program.php?id=23583
İyi Günler..
evet nod32 al derim bende
Evet gittim nod32 aldım, pc im normale döndü, sildim gitti norton 360.
Önerileriniz için teşekkür ederim.
çöpe gitti verdiğin tonla para birsürü nod32'ye bedel o dandik nortonun fiyatı.ama en azından doğru yolu buldun norton kullanılmaz asla en baba sistemin işlemcisini bile tepeliyor 4 çekirdek intelin 2 çekirdeğini tek norton yiyor ve doymakta bilmiyor işlem yaparken diğer çekirdeklerede sarkıyor ben bu kadar aç nefsi körlenemez antivirüs görmedim hayatımda pandanın bile bazı sürümleri çok kasıyor tek işlemcide ama 2 ve 4 çekirdekte sadece bir çekirdeğini yarısını yiyebiliyor ful kapasite çalışıp tarama yaparken realtime ve manuel.
bugune kadar parasını verip lisansını almayı dusundugum tek yazılımdır nod32. o kadar soyliim :)
Derimki: Norton dışında her güvenlik programını kullanabilirsiniz.- NORTON 'A HAYIR- Klasik Başyapıt Kaspersky Internet Security 7. Para verip alacaksan KIS e para ver. Nod 32 de güzel ...çok hafif ...ama işini iyi yapıyor.Bir arkadaşımız da burada Avira Premium un 6 aylık''bedava'' yasal key imkanını sunmuş ..O da temiz ve etkili bir program.Param yok diyorsan bu imkanı kaçırma.!! Ben MacAfee kullanıyorum ...Virusscan plus firewall&antispyware...Hiçbir sorunum yok. TEB de hesabınız varsa 1 yıllık ücretsiz Mcafee imkanı sağlıyor.
Ben de bu nedenle Macafee ci oldum.!!!
Kaspersky'nin 3 ve 6 aylık yasal key kampanyalarını da unutmayın. Ben Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Şifreleri de bu kampanyalardan aldım. Bedava. Linkleri forumda bulabilirsin. Selimhun'un dediği gibi Avira'nın da 6 aylık üc key kampanyası var.
- 1
- 2