Norton 360

Furkan_PLC
02-04-2008, 01:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Arkadaşlar  kafama takılan bişey var ?
Daha önce norton kullandım ve ve memnun kaldığım için
norton 360 aldım.Yalnız üzerinde "1 yıl koruma" yazıyordu.Alırken de sordum 1 sonunda n'olcak diye.Güncelleneceğini söylediler .
Bu ürün sadece 1 yıl mı çalışacak
1 yıl sonunda pasif hale mi gelcek,yoksa güncelleme mi yapmayacak ?
Eğer 1 yıl sonunda da şu anki kadar güncel olmayacaksa boşuna aldımZonk

emre__
02-04-2008, 11:11   |  #2  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

bende eski bir sürümü wardı sistem taramsı yapıyordu ama update yapmıyordu yenilerini bilmiyorum 1 sene sonunda benzer bir üst sürümüne yüksettiğin veya süreyi uzattığındaindirimli bir fiyatla satın alıyorsun ben de norton internet security 2008 kullanıyorum...

BOOMFUNKMCS
02-04-2008, 19:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

evet,bu ürün sadece 1 yıl çalışacak,geçen 1 yıl sonrasında üretici firmadan ücretini ödeyerek lisans satın alacak ve kullanmaya kaldığın yerden devam edeceksin.
geçen 1 yıl sonunda sanıyorum aktif olacak ancak güncelleme yapmayacak.bildiğin gibi her yapılan güncelleme işlemi,güvenlik yazılımının yeni çıkan zararlılara karşı savunması demektir.güncelleme yapmazsa işletim sistemine yeni gelişen zararlılar bulaşabilir.anlayacağın güncelleme yapmadığı zaman,ister aktif ister pasif durumda olsun ama korunması yoksa bir anlamı yok.
"Eğer 1 yıl sonunda da şu anki kadar güncel olmayacaksa boşuna aldım" demişsin ama ben tam anlayamadım yazdığını.1 yıl sonunda lisans ücretini ödersen eğer,kullanımına kaldığın yerden devam edebilirsin.

KIZILSUNGUR
02-04-2008, 19:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
179 mesaj

Kısacası bir yıllık bir sözleşme imzalamış oluyorsunuz.