Norton Antivirus 2006 yı kuracağım ama online olmadan update ediliyormu? bir bilginiz varmı?
Varsa hangi adresi kullanıyoruz...
Norton Antivirus 2006
Online olmadan update olmaz..[CDsi varsa falan belki ama seyrek ötesi]
Programın içinden update butonuna basılır ya da otomatiğe ayarlanır genelde antivirüslerin hepsinde..
saol CU_GS7, bir ara McAfee 7.0 ı kullanıyorduk ve bunu, bir ftp adresinden indirdiğim dosyayla update ediyordum. bu yüzden Nortonda da varmı diye sordum, teşekkürler...
bnce mcafee 7 kullanmaya devam et.çünkü,norton ram in yarısını kaplıo fazla güüvenli.Ev de masaüstü pc si olarak kullanıyorsan mcafee ii.Ama iş bilgisayarı yada bir şirket bilgisdayarıysa norton u kullan derim.
mcafee 7 yi bu şekilde kullanıyorduk ama internetten update desteğini kesmiş. bu yüzden başka bir antivirus programı kullanmayı düşünüyoruz. bunu işyerinde kullanıyoruz (muhasebe bilgisayarında). yani başka bi program varsa önerebilceğiniz offline update edebileceğimiz onuda kullanbiliriz...
macafee dicem istemiyosun.mcafee de ofline update edebiliosun programla.Benim başka bildiğim diğer program anti-spyware microsoft sitesinde bunun güncellemelerini veriyor.
saol desktop. ama dediğim gibi mcaffee offline update desteğini kesmiş bu yüzden başka bir antiviruse yöneliyoruz.
http://www.symantec.com/avcenter/download/pages/US-N95.html adresinden 14mb lik update dosyası var ordan indirebilirsiniz. mcafee içinse superdat dosyaları mevcut
kardeş mcafee iii,norton acayip kasar pc yi doğru tartışmasız çok iii bir antivirüs programı ama pc yi yoruyor kullan bi sonra kaldırırsın ve farkı anlarsın apaçık.............;)
kagnı gibi bir pc istemiyorsan Norton'dan uzak dur bence de:)
KASPERKSKY sana tavsiyemdir arkadaşım.update seçeneği ve nortondan farksızlığı içini rahatlatır
şirket bilgisayarında kullanacaksanız symantec corporate edition gayet iyi bence.
konu biraz güncelliğini yitirmiş ama:D