Merhaba arkadaşlar ben kendime Norton 360 4.0 Lisanslı satın aldım.Denemek için 600 virüslü dosyayı indirdim 201 tane buldu hepsini sildi neden 201 adet buldu saati saatine güncelliyorum lisanslı korsanda değil.Boşunamı o kadar para verdim ona şimdi?
NORTON hakkında'
Sende pardus'a taktın arkadaşım ısrarlıyım 400TL verip aldığım windows 7'yi silip ücretsiz pardus kurmayacağım :)
Ben rahatım hep 30 günlük sürümleri indiriyorum süre bitince kaldırıp tekrar yüklüyorum. :D
Ne yapmalıyım vatan bilgisayardan aldım acaba değiştirmeme izin verirlermi?
Evet doğru :D 6000 virüsten 200 tane buldu değiştirmek istiyorum :P
Haklısın.
enne boşa iş o tür şeyleri alırken araştıracaktın sen en âdî antivirüs programını almışsın
onu bedavaya bile kullananlar yok iyiki avast almamışsın bak ben senin yerinde olsaydım
avira premenium security suite alırdım indirmiş olduğun 600 virüsün içinden 700 virüs bulur
üstelik hiç bi yerde olmayan özellikleri var ücretsiz sürümü bile mükemmel
enne boşa iş o tür şeyleri alırken araştıracaktın sen en âdî antivirüs programını almışsınantivir gibisi yokh :P
onu bedavaya bile kullananlar yok iyiki avast almamışsın bak ben senin yerinde olsaydım
avira premenium security suite alırdım indirmiş olduğun 600 virüsün içinden 700 virüs bulur
üstelik hiç bi yerde olmayan özellikleri var ücretsiz sürümü bile mü
diğer 400ü ne oldu acaba pcyi yemesinler bide dikkat edin abi aldığın yere git bitane norton gözlük yama al sendeki miyop heralde diğer400ü göremiyor
hayqo12; Sen boşver o 600 virüslü dosyaları felan,ben onlara pek inanmıyorum.Aldığın Antivirüs işini sağlam yapan bir antivürüs,symantec firması cidden iyidir.İyi bi seçim güle güle kullan.
Ben 2 senedir eset NOD32 kullanıyorum xp de bu kadar iyi çalışan antivirüs şu ana kadar görmedim.İki senedir de virüsle ilgili bi sorunum olmadı sistem kullanımıda çok düşük sana tavsiyem eset NOD32 yi bi denemen olur.
Vatan'a gidip ne diceksin ? Antivirüs programınızı aldım 600 virüsün 200 ünü buldu değiştirmek istiyorum/para iade istiyorum mu diyeceksiniz ? Hiçbir antivirüs virüslerin tamamını scene edemez.Sen 200'ünü bulduğuna dua et.1. Aldığınız her ürün 15 gün koşulsuz geri iade etme hakkına sahipsiniz!.2. Norton Antivirüs programı sadece virüs siler yani sypware malware silmez 6000 bin içinde 200 virüsü silmiş eğer norton securty antivirüsü yüklseydiniz. sonurunu %80 hallederdi
ama
Tavsiye edeçeğim iki program var gerisi yalandır
virüs için : Kaspersky
spyware ve malware trojanlar için : spyware doctoru tercih edin.
satılan mal geri alınmaz derler heralde ben daha önce norton kullanmadım bende eset4 var iş görüyor pcyide fazla kasmyor...
Koşulsuz iade hakkı yalan dolandır.Neden belirtmediğiniz şekilde ürünü geri veremezsiniz."Siz bu düşüncede olduğunuz sürece sizi kandırmak çok kolay olur."Eğer bu şekilde bir durum ile karşılaşırsanız En yakınızdaki Tüketici heyetine gidip şikayetinizi bildirin çok ağır cezalar çarptırılırlar.
Tüketici birliği sitesini adresi : http://www.tuder.net
Nasıl Başvurabilirim:
İlçe Hakem Heyeti (2.693.78 TL altındaki şikayetler için) Yaşadığınız sorunla ilgili olarak ürün aldığınız veya oturduğunuz ilçenin Kaymakamlığında bulunan bulunan "TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ"ne bir dilekçe ile başvurunuz ve satış belgenizi (fiş, fatura, senet, kredi kartı ekstresi vb.) ekleyerek şu dört tercihten birini yazınız. - Ücretsiz tamir. - Bedelden indirim - değişim - Para iadesi. NOT: Herhangi bir nedenden ötürü Hakem heyetlerine kabul edilmeyen şikayetlerinizi durumu anlatarak "TÜKETİCİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI'na"faksla ( 0 212 543 72 57) bildiriniz.
NOT: İlçe hakem heyetlerinde bağlayıcı karar 1.031,87 TL'dir. Fiyatı 1.031.87 TL'ye kadar mal ve hizmet şikayetlerinde HAKEM HEYETLERİNCE VERİLEN kararlar İCRA niteliğindedir.
Son Düzenleme: Netron ~ 21 Aralık 2010 02:20