Arkadaşlar öncelikle bu soruyu yanlış yere yazdıysam şimdiden özür dilerim.
Ben Norton Internet Security 2009 kullanıyordum. Fakat 15 günlük deneme sürümü aniden 0 güne indi ne olduğunu anlayamadım. Bu programı tekrar kurup kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim. Teşekkürler
Norton Internet Security 2009 sorunu
Sanırım daha önce de kurdunuz ve kullandınız o bakımdan hemen 0 gün kaldı şeklinde gösterdi kullanabilmek için lisans almanız gerekiyor şu an...
bi 15 gün daha kullanmam lazım sonra lisans alıcam
Malesef Norton anlamaz bunu şu anda anca format atıp 15 gün daha kullanırsın ya da yeni sürümü çıkarsa öyle bir 15 günde onu denersin.
Bir sürü önemli dosya var yedeklemek istesem 1 gün sürer. Neyse genede teşekkürler
Yani format at demedim yanlış anlaşılma olmasın 15 gün daha kullanamazsın anlamında dedim onu sen sağol:))
trail reset yolunuda denedim fakat trail reset 15 günü sabitliyor 0 gün olunca bir şey yapamıyor.
İnternette araştırırsan NIS'in OEM 90 günlük kampanyaları var. Herhangi birini indirip dene. Ondan sonra da Norton'un sitesinden üyelik alman gerek. Gerçi 15 günlük deneme sürümünde almışsındır ama almadıysan üye olursun. Belki de bu yüzden 15 gün aniden bitmiştir. Yalnız bir kötü tarafı OEM sürümleri genelde Türkçe değil.