kitaptan bakarak yazdım nedense bi yerden bakmadan yazamıyorum bu işi beceremicem galiba
http://www.zshare.net/download/8160896886a2f415/
program bu biraz güleceksiniz denerken
tavsiyeleriniz nelerdir bi yerden bakmadan yazamıyorum program bırakayım mı bu programlama olayını yoksa bakarak yazmaya devam mı edeyim
not hesaplayıcı c#
abi öncelikle yorumun için saol elimde bi kitap vardı çok ağır anlatıyordu baska bi kitap aldım sefer algan her yönüyle c# 4.0 visual studio 2010 bundan çalışıyorum içinde 2 sayıyı toplayan program vardı onu bakmadan yazabiliyorum mesela dediğin gibi günde 1-2 saat çalışmalıyım günde yarım saat ile olmuyor bu aralar okul yoğun ondan fazla zaman ayıramıyorum dediğin kitabı ailemin alacağını zannetmiyorum daha bu kitabı yeni aldım ondan yazın inşallah aldırabilirim tekrardan teşekkürler saygılar abi
liberty city
programlama işi ile ne zamandan beridir uğraşıyorsun bilmiyorum ama şu an bir kursa gidiyorum başlayalı 4 ay oldu ve 200 üzeride c++,c#,c#-sql programı yazmışım ilk 1 ay bende senin eski yaptığım programlara bakmadan yazamıyordum ve sürekli yaptığım programlar hata veriyordu ama yılmadım kendi kendime sürekli programlar denedim ve bir süre sonra baktım ki ne kitaba nede programların kodlarına bakıyorum yani biraz gayret biraz sabır ve çokcada pratik gerek..