not hesaplayıcı c#

Kapalı Hesap (101323)
16-10-2010, 14:40   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

kitaptan bakarak yazdım  nedense   bi yerden  bakmadan     yazamıyorum  bu işi  beceremicem galibaAğlıyor
http://www.zshare.net/download/8160896886a2f415/

program bu   biraz  güleceksiniz denerken Ağzı kulaklarına varıyor
tavsiyeleriniz nelerdir bi yerden   bakmadan  yazamıyorum program   bırakayım mı  bu  programlama  olayını  yoksa  bakarak yazmaya  devam mı edeyim 

Kapalı Hesap (101323)
16-10-2010, 17:40   |  #2  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

abi  öncelikle  yorumun  için saol   elimde bi kitap  vardı çok ağır anlatıyordu baska bi kitap aldım   sefer  algan  her yönüyle   c#  4.0  visual studio 2010  bundan  çalışıyorum    içinde 2 sayıyı  toplayan  program vardı onu bakmadan yazabiliyorum mesela dediğin gibi  günde  1-2  saat çalışmalıyım  günde  yarım saat  ile olmuyor  bu aralar  okul yoğun  ondan fazla zaman ayıramıyorum  dediğin kitabı   ailemin alacağını  zannetmiyorum   daha bu kitabı yeni aldım  ondan   yazın  inşallah  aldırabilirim  tekrardan teşekkürler  saygılar abi

lastmasked
16-10-2010, 21:39   |  #3  
Üye
55 mesaj

liberty city

programlama işi ile ne zamandan beridir uğraşıyorsun bilmiyorum ama şu an bir kursa gidiyorum başlayalı 4 ay oldu ve 200 üzeride c++,c#,c#-sql programı yazmışım ilk 1 ay bende senin eski yaptığım programlara bakmadan yazamıyordum ve sürekli yaptığım programlar hata veriyordu ama yılmadım kendi kendime sürekli programlar denedim ve bir süre sonra baktım ki ne kitaba nede programların kodlarına bakıyorum yani biraz gayret biraz sabır ve çokcada pratik gerek..