Sorunumu şöyle anlatayım ; dün oyun oynarken ve film izlerken birden ekranda mavi ekran göründü 1 saniye kadar ve laptop kendini resetledi bu durum 3 kere oldu.sonra format attım kurdum pc yi çalışıyordu.Bu sabah tozlandıgı için alt kapağı açtım ramleri çıkarıp tozunu temizleyip tekrar ramleri taktım(bu işlemi daha öncede sorunsuz yapmıstım) fakat şimdi laptopu açmaya çalıstıgımda makinenin ışıkları yanıyor açılmaya çalısıyor fakat ekrana hiçbir görüntü gelmiyor ve 15 20 saniye sonra kendini resetliyor.Yardımcı olan olmayan arkadaslara simdiden tesekkürler...
Makine : hp pavilion dv6113us
Notebook Açılmıyor :S
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
312 mesaj
OP Yıllanmış Üye
312 mesaj
soulmyMavi ekran verirken orada bir hata kodu yazar. O kodu buraya yazar mısın?Maalesef kodu yazamıyorum çünkü ekranda ne yazdıgı görünmüyor silik bir görüntü var ve çok hızlı şekilde hemen resetliyor kendini görünmüyor.
Taze Üye
2 mesaj
JustCauseSorunumu şöyle anlatayım ; dün oyun oynarken ve film izlerken birden ekranda mavi ekran göründü 1 saniye kadar ve laptop kendini resetledi bu durum 3 kere oldu.sonra format attım kurdum pc yi çalışıyordu.Bu sabah tozlandıgı için alt kapağı açtım ramleri çıkarıp tozunu temizleyip tekrar ramleri taktım(bu işlemi daha öncede sorunsuz yapmıstım) fakat şimdi laptopu açmaya çalıstıgımda makinenin ışıkları yanıyor açılmaya çalısıyor fakat ekrana hiçbir görüntü gelmiyor ve 15 20 saniye sonra kendini resetliyor.Yardımcı olan olmayan arkadaslara simdiden tesekkürler...Notebook unuzu yeni mi aldınız ne zamandan beri kullanıyorsunuz?
Makine : hp pavilionBios sizlere ömür, değişmesi lazım 165 YTL fiyatı
OP Yıllanmış Üye
312 mesaj
Hayir yeni almadım yurtdışından gelmişti 3 sene oldu.pavilion dv6113us modeli.servise gösterdim board arızalı dedi yüzde 50 tamir olurmus 120 lira masraf çıkardı anakart değişirse 300 lira.