Notebook dünyasına Alman ve Japon nefesi

CHIP Online
13-01-2011, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dizüstü bilgisayar pazarında eski bir oyuncu daha agresif bir strateji ile geri dönüyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/note ... n-nefesi_24677.html

Fujitsu, Tablet PC ve dizüstü bilgisayar ürünlerini LIFEBOOK çatısı altında birleştirdi. Fujitsu, 30 yıllık küresel deneyimiyle LIFEBOOK dizüstü bilgisayar ve Tablet PC ürünlerini Intel® Core#8482; vPro#8482; işlemcilerle daha da güçlendirdi. LIFEBOOK ürünleri Portekiz, Avusturya, İsviçre, Fransa ve İtalya'dan sonra Türkiye'de de tanıtılıyor.

'Yaşam Boyu LIFEBOOK' sloganıyla tanıtılan ürünler, yakınsama olgusunu güçlü bir şekilde destekliyor ve iş hayatında farklılık yaratıyor. Değişen mobil bilişim ihtiyaçlarına cevap veren yenilikçi LIFEBOOK ürünleri güvenilir, çevre ve tüketici dostu tasarım özellikleriyle dikkat çekiyor. Intel® Core#8482; vPro#8482; işlemcilerle daha akıllı bir performansı garantileyen ürünler, kullanıcıların hayatlarına ve hayat tarzlarına uyum sağlıyor.

Herkesin beklentilerine uygun modelleri bulunan LIFEBOOK serisi ürünler, daha uzun pil ömrü sunarken, enerjiyi de verimli kullanıyor. Tüketici dostu tasarımlarıyla hafiflik, GPS teknolojisi, artırılmış veri güvenliği, uygun fiyat aralıkları, ergonomik kullanım gibi ortak özelliklere sahip olan ürünlerin kişisel ihtiyaçlara odaklanan avantajları da bulunuyor. Tablete dönüştürülebilir hareketli ekran, parlamayı önleyen ve yüksek çözünürlüklü LCD ekranı, Microsoft Windows 7 Home Premium veya Professional işletim sistemleri, yükseltilebilir önbellek ve çalışma hızı da bu özellikler arasında yer alıyor.


Tüm konu: Notebook dünyasına Alman ve Japon nefesi


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Notebook dünyasında Fujitsu'yu ne kadar tanıyorsunuz?