Notebook'lar için gelişmiş ses ve görüntü

CHIP Online
14-01-2011, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Gelişmiş ses ve görüntü özelliklerine sahip notebook'lar taşınabilir bilgisayarından çok şey bekleyen kullanıcıların yüzünü güldürüyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/note ... -goruntu_24700.html

Toshiba bugün gelişmiş ses ve görüntü özelliklerine sahip notebook/netbook ürünlerini tanıttı. Lansmanı yapılan ürünler arasında Toshiba'nın hem göze hem kulağa hitabeden yeni modelleri Satellite A665 - 3D, Qosmio F60 Notebookları ile NB500 ve NB520 netbookları nınyanısıra  , yeni 5 yıl garantili STOR.E ART3 HDD harddisk serileri ve Camileo Full HD video kameraları da duyruldu.

Tanıtılan ürünler arasında en gözde iki üründen biri  dünyanın ilk Harman/Kardon®  ses sistemine sahip, mini NB520 netbook modeli oldu. NB520 standart netbook hoparlörlerinden daha yüksek sese ve standart netbooklardan daha geniş frekans aralığına sahip. Keman, klarnet yada trampet gibi enstürmanların kayıtlı seslerini çok daha zengin ve gerçekçi olarak yansıtabilmek için gereken tüm harmonileri üretebilmesine imkan veriyor. Diğer ürün ise dünyada ilk defa NVIDIA Optimus özelliğine sahip A665 notebook serisi idi.  NVIDIA Optimus özelliği sayesinde muhteşem grafik performansı ve uzun pil ömrü sağlanıyor.

Tüm konu: Notebook'lar için gelişmiş ses ve görüntü


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Notebook'unuzda gelişmiş multimedia özellikleri olmasını istiyor musunuz?