notebook öneri
hp güzel bı marka tavsiye ederim
dostum asus m51sn yi hic durmadan al derim ben.donanım olarak fiyatına gore cok makul bir laptop.monster tercihine gelince ben acıkcası pek monster alımına yanasmıorum ne biliim bole ön yarıglı yaklasıorum belki ama sewmiroum napiim:) bunun yanında bi 3.sü toshiba ları arastırabilirsn. mesela Toshiba Satellite A200-23U. buda mukemmel bir bilgisayar.
ilki asus m51sn ikincisi toshibanın linki.vatan dan daha ii fiyatları kargo ücreti de almıolar bildigim kadarıyla .
arkadaşlar yorumalarınız için teşekkür ederim, tabi yeni yorumlarıda bekliyorum çok saolun.
http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1154
bunlardan birini tavsiye ederim özellikle monster
şuan bende kullanıyom gayet süper :)
şafak89 çok saol, ilk linki inceledim 2. linkte sorun var sanırım bibakabilirsen sevinirim
ben monster laptopların özellikleri çok hoşuma gidiyor.işlemcisi güzel olup ekran kartı kötü olmuyor veya tam tersi herneyse ama neden monster a güvenilmiyor onu anlamıyorum sanki marka değeri çok düşük.halbuki piyasada en sağlam özellikler genelde monster da bu terdüt neden acaba
hp pavilion serisini öneririm
Dell XPS serisi BOMBA hemde Saatli bomba , biliyorsunuz bilgisayarların saati var .
O yüzden Bomba gibi bir bilgisayar , aynı zamanda Saatli Bomba sayılabilir .