Arkadaşlar ben 20 yıldır harclıklarımı biriktirip......
ASUS F81SE 240 DV ____ CASPER NIRVANA CPM-T 960 4L15 ____ CPM- P 880 4L15____DATRON AERO TW8A _____ HP PAVILLION DV 6-1114 ET _________ ASUS F50 SV 266DV arasında kararsız kaldım...Fiyatlar ortalama 1800 ytl civarında...Hangi bilgisayar daha iyi...Lütfen bir yardımcı olun...Datron için çok ısınıyor diyorlar...Ama genelde olumlu yorumlar var...Asus ati ekran kartı kullanıyormuş kötü diyorlar...Casper için servisi kötüdür diyorlar...Hp içinse bi b...k demiyorlar...
Notebook önerileriniz neler?
Pancara kol atıp da çalıştıralım he.
Önce mazot var mı ona bakmak lazım. :)
HP dv6-1144et donanım bileşeni olarak son derece ideal. Diğerlerine de bir bakayım. Keşke link verseydiniz.
Oyun amaçlı mı kullanacaksınız bilgisayarı?
Çıkış yaptınız anlaşılan. Eğer oyun amaçlı kullanacaksanız, dv6-1144et modelini öneririm. Oyunlar çok da önemli değil derseniz, Asus F50SV266DV modeli çok iyi bence. Üstelik oyun da oynarsınız. Ama grafik kartı HD 4650'den biraz daha zayıftır. Diğer baktığınız modeller de iyi ama benim kişisel elemem bu şekilde olur.
bence toshiba al ben 4 senedir kullanıyorum hiç sorun vermedi
toshiba öneren çok kişi oldu bana da alırken ama hp 'den şaşma deri açıkcası
Bana göre Toshiba bir numaradır. Ama tercih edilirken değerlendirilecek sırf marka dışında bir sürü kriter oluyor; bütçe, beklenti gibi...