Notebook Önerisi

ermemet
21-06-2012, 19:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Ben notebook alacağım fakat kararsız kaldım sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum. Fiyatı 1600'ü geçmesin. HP, ACER, TOSHİBA, CASPER, EXPER, SAMSUNGolmasını istemiyorum. Ağır oyunlarda, Adobe'nin programlarında vs durumlarda kesinlikle kasmasını istemiyorum. İşlemcisi i5 veya i7 olmasını istiyorum. Ram ise 4gb veya altı olmasın. Ekran kartı 1gb da olabilir ama 2 gb çok çok daha iyi olur. Benim düşündüğüm bir tane var fakat daha iyisi var mı bi şikayet var mı onları da öğrenmek istiyorum..

http://www.vatanbilgisayar.com/n ... ils.aspx?I_ID=59954

Sizin de önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

------------------------------------------

Ayrıca şunları da sormak istiyorum mesela online bazı sitelerde freedos olarak satılıyor onlar ne kadar fark atıyor? Ben gidip bi bilgisayarcıda w7 ultimate ne kadara yükletebilirim? Ben kendim netten bulup sahte olarak yüklesem bir problem çıkar mı?

Son Düzenleme: ermemet ~ 21 Haziran 2012 20:00
adem-t
21-06-2012, 19:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj

Tam olarak bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz öneri konusunda.Linkteki verdiğiniz laptopu bende bi ara almayı düşündüm ama son anda başka bir laptopa yöneldim.:)Zamanında araştırmıştım baya problemi yok iyi bir bilgisayar.Ama ekran boyutu biraz büyük taşınabilirlik açısından sıkıntı olabilir.

Free doslar tahminim 100-250 tl arası bir fark olabilir.Ultimate orjinali Vatanda 489 TL .Bilgisayarcıdan yükletirsen yüksek bir ihtimal sahtesini yükleyeceği için max 20 tl ni alır.:)Daha sonra crackleyerek kullanabilirsiniz.Crack de ne kadar güvenli olur ayrı mesele...

Son Düzenleme: adem-t ~ 21 Haziran 2012 19:57
adem-t bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
ermemet
21-06-2012, 20:04   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj
Alıntı: Adem Totoş  
Tam olarak bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz öneri konusunda.Linkteki verdiğiniz laptopu bende bi ara almayı düşündüm ama son anda başka bir laptopa yöneldim.:)Zamanında araştırmıştım baya problemi yok iyi bir bilgisayar.Ama ekran boyutu biraz büyük taşınabilirlik açısından sıkıntı olabilir.

Free doslar tahminim 100-250 tl arası bir fark olabilir.Ultimate orjinali Vatanda 489 TL .Bilgisayarcıdan yükletirsen yüksek bir ihtimal sahtesini yükleyeceği için max 20 tl ni alır.:)Daha sonra crackleyerek kullanabilirsiniz.Crack de ne kadar güvenli olur ayrı mesele...

yok taşımada problem olmaz zaten yatılı okulda kalıcam hep yanımda olucak o yüzden problem değil orası sen hangi laptopa yöneldin ve de nasıl şuanda sende bir problem oldu mu ısınma vs gibi..Onlarda sahte yüklüyorsa ben kendim gider 1 liraya dvd alır kendim yüklerim o zaman problem olmaz :) bu arada bütçe 1600 aşmasın

hosbesumit
22-06-2012, 16:46   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
75 mesaj

son zamanların en iyi f/p makinasıdır

dragonman
25-06-2012, 11:34   |  #5  
dragonman avatarı
Taze Üye
14 mesaj