http://www.fokusbilgisayar.com/a ... sp?product=T75FL902
Özellikleri aynı,sadece birinde vista yüklü. Buna rağmen fiyatlar niye aynı? Gözümden kaçan bir özellik mi var?
http://www.fokusbilgisayar.com/a ... sp?product=T75FL902
Özellikleri aynı,sadece birinde vista yüklü. Buna rağmen fiyatlar niye aynı? Gözümden kaçan bir özellik mi var?
Ben sana ne diyim Monstersa koy sepete (biri beni durdursun..)
bunda 2gb 800Mhz Ram
bunda ıse 667 Mhz ram. ve Vısta var.
Ben senı n yerınde olsam 800Mhz olanı alır, Elimde XP varsa Xp yuklerdım. Daha sonra oyunlar turedıgınde (DX10)Vista yukler keyfede bakardım.Zaten mükemmel cıhazlar fazla söze gerek yok desem....
Borga-xBen sana ne diyim Monstersa koy sepete (biri beni durdursun..)Borga linklerde 1 GB Intel Turbo Memory yazıyo.Bunlar ne?İlk defa duyuyorum.
bunda 2gb 800Mhz Ram
Ben senı n yerınde olsam 800Mhz olanı alır, Elimde XP varsa Xp yuklerdım. Daha sonra oyunlar turedıgınde (DX10)Vista yukler keyfede bakardım.Zaten mükemmel cıhazlar fazla söze gerek yok desem....
ram farkları var biri 667 digeri ise 800 mhz benim düşüncemde 800 olanı alman ancak bunda sanırım işletim sistemi yok bide xp çakarsan süper makina olur
yok ben işletim sistemi alamam dersen hazır gelsin felan ozamanda digerini alacan artık
not işletim sistemi pardus muş
kamikazeTurbo memory Intelın laptoplar ıcın gelıştırdıgı bır donanım parçası.Borga-xBen sana ne diyim Monstersa koy sepete (biri beni durdursun..)Borga linklerde 1 GB Intel Turbo Memory yazıyo.Bunlar ne?İlk defa duyuyorum.
bunda 2gb 800Mhz Ram
Bu parçayla Vistanın Boot süresi kısalıyor ve uygulamaları açarken daha hızlı bır sekılde açılıyor. HDD'lerdeki NCQ gibi bir şey. Ama güzel bir sey...
batarya süresini uzaltmak için yapılan birnevi sistem pc açılırken hdd ye olan bagımlılıgı azaltarak sistemin batryasının daha uzun dayanmasını saglıyor tabi bunlarda birde 512 MB veya 1 GB'lık NAND bellekler kullanılıyor...birde vistada bulunan ReadDrive özelligi sayesinde yapıyor