[url=http://img819.imageshack.us/i/adszwdb.png/][/url]
VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR
SAYGILAR
Kullanım yerine göre değişir ama starter ise allah kurtarsın derim ve burda konu açtığına göre sıradan sadece internette dolaşan facebook takılan birisi değilsin anladğıma göre ben enterprise ingilizce kulanıyorum neden derseniz tüm sürümleri denedim ve bunun en rahat çalışan olduğunu fark ettim peki neden ingilizce dersenizde türkçe dil paketi ayrı bir eklenti olduğu için türkçe işletim sistemleri genelde daha ağır olurlar bende hiçbir ek paket olmadığı için ağırlaştıran hiç bir şey de yok sana tavsiyem enterprise ingilizce kullan
Kullanım yerine göre değişir ama starter ise allah kurtarsın derim ve burda konu açtığına göre sıradan sadece internette dolaşan facebook takılan birisi değilsin anladğıma göre ben enterprise ingilizce kulanıyorum neden derseniz tüm sürümleri denedim ve bunun en rahat çalışan olduğunu fark ettim peki neden ingilizce dersenizde türkçe dil paketi ayrı bir eklenti olduğu için türkçe işletim sistemleri genelde daha ağır olurlar bende hiçbir ek paket olmadığı için ağırlaştıran hiç bir şey de yok sana tavsiyem enterprise ingilizce
hangis sürümü peki enterprise 7 nin home premium mu ? İngilizce kullanamam ingilizce anlamıyorum, çok az biliyorum
professional 64 bit bence en güzel versiyonu 7 nin
Kullanım yerine göre değişir ama starter ise allah kurtarsın derim ve burda konu açtığına göre sıradan sadece internette dolaşan facebook takılan birisi değilsin anladğıma göre ben enterprise ingilizce kulanıyorum neden derseniz tüm sürümleri denedim ve bunun en rahat çalışan olduğunu fark ettim peki neden ingilizce dersenizde türkçe dil paketi ayrı bir eklenti olduğu için türkçe işletim sistemleri genelde daha ağır olurlar bende hiçbir ek paket olmadığı için ağırlaştıran hiç bir şey de yok sana tavsiyem enterprise ingilizceWindows 7 Enterprise = Windows 7 Ultimate
Ultimate sürümünden içeriksel olarak hiç bir farkı yoktur !!!Tek farkı; Bir çok bilgisayara sahip şirketlere satılıyor olması ve toplu lisanslama sistemine uygun olması.
Gerçi Ultimate ise tekil lisanslama için uygun olmasına rağmen, şirketlere satılan lisansla istediğin Windows sürümünü (XP,Vista, 7 ve herhangi bir sürümü) istediğin kurulumla lisanslayabilirsin.
Gelelim dil muhabbetine (Şu aralar bu dil muhabbeti her alanda meşhur ama hadi hayırlısı)
İngilizceniz ileri seviyede değilse ingilizce kullanmanın hiçbir mantığı yoktur.
Dilin yama olması hızı gözle görebileceğiniz derecede etkilemez. Tamamen hurafedir:) Tamamen psikolojiktir.
Ayrıca Windows tarafından karşınıza çıkan bazı İngilizce diyalogları anlamaya çalışmak daha çok vakit kaybettirir:)Windows 7 Enterprise
Kullanıcıların Her Ortamda Verimli Çalışmalarını SağlamaGelişmiş Güvenlik ve Denetim Aracılığıyla Riskleri Yönetme
- Her konumdan verilere sorunsuz erişim sağlama
- Kullanıcıların her yerden uygulamalara ulaşımına izin verme
- Gündelik görevleri hızlandırma ve kolaylaştırma
Bilgisayar Yönetimini Düzenleyerek Maliyetleri Düşürme
- Masaüstü ve taşınabilir kaynaklar için koruma sağlama
- Şirket ilkelerine, resmi düzenlemelere ve yazılım lisanslarına uygun davranılmasını sağlama
- Web'e daha güvenli göz atma
Daha fazla bilgi için şu sayfayı ziyaret edin: www.microsoft.com/windows/enterprise
- Uygulama ve istemci bilgisayarı yaşam döngüsü yönetimini basitleştirme
- Denetim ve otomasyonu geliştirme
- Bilgisayarların sorunsuz çalışmasını sağlama
- Fiziksel ve sanal varlıkları tek bir konumdan yönetme
Windows 7 Enterprise'ın Özellikleri
- DirectAccess
- BranchCache
- Kurumsal Arama Kapsamları
- Bitlocker ve Bitlocker To Go
- AppLocker
- Sanal Masaüstü Altyapısı (VDI) İyileştirmeleri
- Çok Dilde Kullanıcı Arabirimi
Son Düzenleme: infoman ~ 29 Aralık 2010 23:36
Kullanım yerine göre değişir ama starter ise allah kurtarsın derim ve burda konu açtığına göre sıradan sadece internette dolaşan facebook takılan birisi değilsin anladğıma göre ben enterprise ingilizce kulanıyorum neden derseniz tüm sürümleri denedim ve bunun en rahat çalışan olduğunu fark ettim peki neden ingilizce dersenizde türkçe dil paketi ayrı bir eklenti olduğu için türkçe işletim sistemleri genelde daha ağır olurlar bende hiçbir ek paket olmadığı için ağırlaştıran hiç bir şey de yok sana tavsiyem enterprise ingilizceYok öyle bir şey.Eğer yükleyecekseniz ve de driver desteğiniz varsa ultimate 64-bit kuabilirsiniz.Home basic ya da starter sürümlerine tavsiye etmem.Çünkü içerik kısıtlaması var ve arka plan olar hiç bir şey ayarlıyamıyorsunuz.Eğer driver'larınızın 64-bit desteği yoksa ultimate-professional-home premium 32-bit sürümlerinden herhangibirini de yükleyebilirsiniz.Ultimate ile home premium arasındaki fark ne derseniz ;Ultimate sürümünde BİT LOCKER denilen sürücü şifreleme programı var -ki bu program gibi internette bir çok program var-.home premiumda ise bit locker sürücü şifreleme programı yok.Onun haricinde neredeyse hiç bir fark yok.