mrb arkadaşlar daha önceki yardımlarınız için çok teşekkürle. sonunda hp nx7010 centrino 1.6 notebook almaya karar verdim . fakat kafama takılan bir kaç soru var. ekran kartını 64 mb olmasından nfsu 2 gibi oyunları oynatmayabilir mi? yani masaüstü 64 mb ekran kartı olan bir bilgisayara göre daha mı kötü olur? ayrıca ATI Radeon 9200 ün performansı nasıldır? çünkü tnt2 ultra lardan sonra çıkan ekran kartlarını pek tanımıyorum. (eskide kalan şu tnt2 32 mb ekran kartıyla vanta 32mb ekran kartları arasındaki fark gibi) bu notebook ta monitör çözünürlüğü 1280X800 olarak verilmiş.wxga tipinde max. çıkabileceği çözünürlükten mi bahsediyor anlayamadım? ayrıca şu sony vaio ların yanında verilen recovery wizard programını piyasadan temin edebilir miyim? temin edebilirsem bu bilgisayar da kullanabilir miyim? yardımlarınız için çok teşekkürler...
notebook ta ekran kartı ve monitör hakkında...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.NFSU konusunda işin güç arkadaşım, bunu bil, 64 MB da olacak iş değil bu. Zaten oyun konusunda dizüstünden çok şey bekleme sakın, ama günümüz dizüstüleri (iyi olanları) bazı yeni oyunları normal çalıştırabiliyor ama bu o oyuna bağlı daha çok.
Bir dizüstünün çıkabileceği en yüksek çözünürlük standartlarla belirlenmiştir zaten, 15"wxga mesela 1280x800 den yukarısını desteklemez..
Elvis haklı birde Ati 9200 128 mb gerçekten güzel bir ekran kartıdır ben onun SE siyle bile NFSU2 oynadım donma falan olmadı son güncellemesini de indirirsen opengl desteli oyunlarda da performans alabilirsin...
Arkadaşım ben Sony Vaio Kullanıcısıyım.Ama anlamadım neden Recowery Wizard programını aradığını?
Merakın için söylemeliyim Recowery Wizard dediğimiz şey sistemde yani Hdd'kin herhangibir yerinde görebildiğin bir uygulama değil.
Yani tamamen gizli.Silme yöntemleri yabancı Forum sitelerinde anlatılıyor ama silindiği zamanda fonksiyon tuşları özelliğini kaybediyor..
Zaten bu tamamen Vaio'lar için.Recowery Wizard'ın işlevi düşündüğünden çok farklı.Açıkçası Sisteminde çalışmaz..
Ama Laptop Alacaksan Vaio Almanı tavsiye ederim.64mb Ati ile denedim ben Tamamen sorunsuz Nfsu2.Donma falan yok.Zaten CATALYST Control Center isimli programı var Ati'nin.Bunun üzerinde oyunlar için gerekli tüm ayarları yapabiliyorsun.
Kişisel görüşüm Vaio'dan daha iyi bir Laptop Bence İki Tane Vaio'dur.
:))))