Selam Arkadaşlar Benim : notebook : Bilgisayarımı n şarj bitecek şarja takın uyarısı gelin ce şarja takı yorum ve : pirize takılı doluyor : diyor ve bir kaç dakka dolunca : mesela : %30 kullanıla bilir ( pirize takılı dolmuyor ) Diye bir uyarı yazısı çıkıyor Busorun neden kaynaklandığını bulamadım sorunu nasıl çöze bilirim Bilen Var ise Lütfen bana Yardım ediniz
Notebook'ta Şarj Sorunu Yaşıyorum
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
166 mesaj
selam : ccc KINAŞLI ccc : *Şarj aleti bozuktur : dediniz ya ama ilk takınca: : pirize takılı doluyor : diyor ve ondan sonra kesiliyor
Kardeş benimde bir telefonum fardı şarj a takıyordum doluyor diyordu aradan çok geçmeden kafayı yiyordu kapanıp kapanıp açılıyordu(yani şarz full diyordu) bir açıyordum 10 dakikada şarz fullenmiş 2 dakika oynuyordum sonra hemen geri bil zayıf uyarısı veriyordu
Yani senin sorun büyük bir ihtimal bataryadan
OP Yıllanmış Üye
166 mesaj
teşekkürederim : ccc KINAŞLI ccc : elime para geçince 1 batarya alıp deniyecem bakalım olmaz ise yinede yazayım yazdığınız için de teşekkür ederim
OP Yıllanmış Üye
166 mesaj
tamam : ccc KINAŞLI ccc : ikkat et o bataryayı fazla kullanma çünki belli bir süre sonra bilgisayarıda bozuyor : diye uyardığınız için size çok teşekkür ederim