Öncelikle merhaba :) Oyun oynanabilecek, çeşitli mühendislik programlarında zorlanmayacak bir notebook almak istiyorum. 1500 lira civarınd bir bütçem var. Birde böyle sorunlu serilerden olmayanlardan olursa iyi olur.Yaklaşık bir yıldır bu piyasadan uzak kaldığım için sizlere danışmak istedim. İnternete arada bir girebiliyorum buyüzden konuyla ilgilenmediğimi sanmayın sakın. Asusun N55SF serisinde bir notebook buldum ikinci el. İ5 işlemcili olanlarından. Ne kadar vermeliyim sizce ? Bir de almaya değer mi tabiki ? Şimdiden görüş ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Saygılarımla..
Notebook Tavsiyesi
Ben dün bi leptop aldım seninde işine yarabileğini düşünütorum.dell inspiron 5520 modeli 3.nesil i5 işemci-4 gb ddr3 ram-1 gb hd 7670 ekran kartı-500 hdd 1450 ye aldım bu hafta sonuna kadar mediamark ta bu fiyata bulabilirsin.
Tavsiyem
Hp pavılıon dv6-1050et
Vatan Bilgisayar Mağazalarında görmüştüm. Özellikle çift ekran kartını crossfire özelliğiyle kullanabilmen grafik alanında çok işini görecektir. 2.3ghz turbo core ile 3.2ghz olan 4 çekirdekli bir cihazdır.
İşlemci Markası : Amd
İşlemci Modeli : AMD Dört Çekirdekli A10-4600M APU
İşlemci Tipi : AMD A SERİSİ
İşlemci Hızı : 2.30 Ghz
İşlemci Cache : 4 MB
Ekran Boyutu : 15.6
Ekran Tipi : LED
Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
Ekran Kartı : AMD Radeon
Ekran Kartı Belleği : 1 GB
Grafik İşlemcisi : AMD Radeon hd 7660G + 7670M Çift GPU (1 GB DDR3 ayrılmış)
HDMI : Var
Sistem Belleği : 8GB
Bellek Tipi : DDR3
Max Bellek : 8 GB
Disk Kapasitesi : 1 TB
Disk Hızı : 5400 RPM
Optik Sürücü : DVD±RW
Ethernet : Ethernet LAN 10/100
Wireless : 802.11b/g/n
Bluetooth : var
Usb Portu : 2x USB 3.0
Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü