Merhabalar arkadaşlar. Benim ufak bir sorunum vardı. Asus A6Jm notebook sahibiyim ve sabit diskini değiştirmek istiyorum; ancak şöyle bir sorun var ki, notebook ile birlikte gelen kurulum cdleri "recovery" olduğu için, normalde XP kurulurken çıkan "format ve bölümleme" ekranı çıkmıyor, direkt olarak kuruluma geçiyor. O zaman, ben notebooka yeni takılmış bir sabit diski nasıl bölümleyebilirim? Lütfen "Partition Magic" demeyin, çünkü gerçekten sorunsuz ve düzgün bir biçimde bölümlemek istiyorum, yani eski usül. Her türlü yoruma açığım, cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Notebookda sabit disk bölümleme
Her türlü yoruma açığım,....
demişşiniz.
ben uzman değilim ama,
en azından sabit diski satın aldığın yerin teknik kısmına 5-10 ytl bile versen bölerler.
belkide hayrına bile yaparlar.
böylelikle risksiz halletmiş te olursun.
uzmanların cevabınıda beklerizde ... en azından bu geldi aklıma.
ama gülmeeeee
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj
Xp cd sini tak Önce bölümlerini oluştur ama xp yi kurma daha sonra çıkar xp cd sini recovery tak kur.Biraz geç bir cevap oldu ama
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,714 mesaj
centipedeHer türlü yoruma açığım,....gülünecek bir şey yok.. herkes aklından geçeni söylemeli. her fikir değerlidir.. kaldı ki senin önerin de gayet mantıklı..
demişşiniz.
ben uzman değilim ama,
en azından sabit diski satın aldığın yerin teknik kısmına 5-10 ytl bile versen bölerler.
belkide hayrına bile yaparlar.
böylelikle risksiz halletmiş te olursun.
uzmanların cevabınıda beklerizde ... en azından bu geldi aklıma.
ama güSon Düzenleme: 1ol3irol ~ 30 Mart 2008 20:35