Ben bir laptop aldım HP Pavilion dv6-2145et
Özellikleri:
İntel Core i3 350m 2.26ghz
Nvidia GeForce GT230m 1GB
4GB DDr3 Ram
Windows 7 Home Premium Orjinal
Hepsiburada.comda kampanya vardı 1350ye aldım
Sizce iyimi?
Notebookum iyimi?
Arkadaşım ben hp kalitesini sormuyorum.
Sadece özellikler nasıl Gta 4 kaldırırmı?
Hem bilgisayarımdan çok memnunum
Neden herkes TOSHİBAya iyi HPye kötü derki
Benim yeğen ToShiba a500 1dn aldı bilgisayara Dvd taktık okumadı
Sayın Akcanon Ram paylaşımlı ise ekran kartınızı yükseltcektir oyun açmaması için bi neden yok,ßenim bilgisayarım 2 gb ram 512 ekran kartı oyun açılıyor bi sorun yok yani sizdede olmucaktır
sen onları dinleme milletin işi gücü yok üreticilere suç atıyolar merak etme dayımında hp bilgisayarı oldu 2 tane ve ikiside hiç teknik servis yüzü görmedi (formatlama işlemi hariç) hala çalışıyolar. ve yeni olan en az 2 yıllık.
bilgisayarının sistem özellikleri iyi gta 4 oynatır. ben ekran kartlarından pek anlamam karnımı ağrıtırlar :) bunlara daha iyi yorumlar bekleyebilirsin.
senin yeğenin pc ile ilgili düşüncem dvd nin bozuk olabileceğidir. yada dvd okuyucunun. o laptop ile ilgili özellikler:
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=43378
GTA 4 ' Ü kaldırır . Fakat Hp ve de Pavillion serisinden almışsın . 2 aya kalmaz başın ağrımaya başlar . Haberin olsun . Ayrıca burda " Ben Hp kalitesini sormuyorum diye terslemeniz yanlış . Arkadaş sana her yönünü anlatıyor . Gerisini sen düşüneceksin . Almadan önce keşke burda bir tartışsaydın modelini .
dediğin bilgisayarın aynısı amcaoğlunda var çok güzel onun kadar bende o laptopu kullanıyom gayet güzel oda vodafone 3g kampanyasında aldı hiç sorun çıkarmadı rahat ol.ama toshiba mı hp mi dersen toshiba yı tek seçerim onu da söyliyeyim ama bilgisayarın gayet güzel hayırlı olsun
Üretici hatası arayacaksak Dell Inc. den daha aşmışı olamaz :) Toshiba kadar da kazık üretici olamaz :) İyi almışssın bence sen 1350'ye onu... :)
Artık ANTİ-Toshibayım ULTRA-hpyim Babam bilgisayardan ve oyunlardan çok anlar.
Verdik bilgisayarı eline sabahtan akşama kadar Sniper:Ghost Warrior oynuyor.Bide Wirelesi süper.Hepsi burada.comda baktım 56 yorum var hepside mükemmel diyor