notebookumun hddsi bozuldu yeni aldım bilgisayarın üzerinde win keyim var ama windowsu nasıl ve nerden indiricem Windows 7 home Premium orijinal nereden bulabilirim?
Notebookuma yeni hdd aldım windows nasıl kurarım
Bir sitede isteyen herkese dağıtılıyor ve 1 gün boyunca bu dosyaları indirebiliyorsun.
Burada sayfanın en altında "İsim" "e-posta" ve "Mesajınız" bölümleri var isim bölümüne ister adını yaz ister takma adını sana kalmış, e-posta adresi @outlook.com veya @hotmail.com ile bitmeli. Yoksa yeni bir hesap açabilirsin. (Doğrulama yapman gerekmektedir.)
Mesajınız bölümüne ise şunları yaz: (Kopyalayıp yapıştıracaksan önce bir metin belgesine yapıştır sonra metin belgesinden kopyala ve oraya yapıştır.
Merhaba;
Harddiskim değiştiği için bilgisayarıma format atmam lazım. Sizin dağıtmış olduğunuz Windows 7 Home Premium medyasını rica etsem bana da verebilir misiniz?
Ha ayrıca o dosyalar hemen gelmez, 1 gün içinde linki verilir ve 1 gün de indirme süresi vardır (E sonuçta her zaman siteye bakacak hali yok ya). 35 parçaydı yanılmıyorsam. Her biri 98,5 MB idi yine yanlış hatırlamıyorsam. WinRAR programı ile çıkartınca 1 iso dosyası oluşuyordu.
Yani verdiği dosyayımı 1 gün içerisinde indiricez ve herhangi bir ücret istiyormu?