NotebookVe Bu Tesisat? (Lütfen Yardim)

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
theprodigy
10-05-2005, 14:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2005

Arkadaslar ben asagidaki linkte bulunan ürünü almayi düşünüyorum;
http://www.vatancomputer.com/product_details.aspx?I_ID=10568Bu tesisati ASUS A-25H bilgisayarima baglamayi düşünüyorum fakat bunu baglamak icinde Sound Blaster Audigy2 ZS Notebook denen ses kartini almam gerekiyormus simdi ben bu ses kartini aldiktan sonra MAX performans alabilirmiyim bu kolonlardan?
Ses kartinin ozellikleri bu linkte mevcut:
http://www.soundblaster.com/products/Audigy2ZS_notebook/compare.asp
Buradada ozellikleri anlatilmis :
Bir süredir yeni ses kartlarını duyurmakla meşgul olan Creative, yine yeni bir ses kartını tanıttı. Firmanın yeni kartı Sound Blaster Audigy2 ZS Notebook, notebook sistemlerde bulunan PCMCIA slotuna takılıyor. Kart taşıdığı özelliklerle, masaüstü PC'lere takılan Audigy 2 ZS'nin tüm özelliklerini içeriyor ve notebook bilgisayarlar için şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş ses kartı durumuna geliyor. Kart gerçekten de Creative'in notebook sistemler için ürettiği bir önceki ses kartı Sound Blaster Audigy 2 NX'den çok daha üstün özelliklere sahip. Örneğin, NX'in 24-bit/96kHz ses çözünürlüğüne karşın yeni kart 24-bit/192kHz çözünürlüğe sahip. Sadece Dolby Digital 5.1 destekleyen NX'e karşın Audigy 2 ZS Notebook, Dolby Digital EX 6.1 ve DTS-ES formatlarını da destekliyor, üstelik THX onayı da var.

Sound Blaster Audigy2 ZS Notebook DVD-Audio destekliyor ve 5.1, 6.1 yada 7.1 ses çıkışı sağlayabiliyor. Oyunlar için EAX 4.0 ADVANCED HD desteği de sağlanmış.
(Yorum ve fikirlerinizi bekliyorum ilgilenenlere simdiden teşekkürler)