arkadaşlar bu nssstub nedir 2 dakika markete gittim annem almış pc yi gldiğimde bu yüklüydü nedir bu sildim biraz önce
sadece stub yüklüydü
NSSstub
Yükle ve temizlet sahte antivirus yemisin gecmis olsun
http://images.malwareremoval.com/random/RSIT.exe
5 para etmez antivirusu nod32 moda yaptiniz alemde hc bir ise yaramadigi halde cok biliyor gibi halada översiniz.
Norton ile online scan filan mı yaptınız ?Abi aynı konuyu bende açmıştım bana IE eklentisi demiştin..Oradan alıntı :
Konuyu yeni farkettim ve işin aslını şöyle anlatayım da herkes faydalansın:
Windpws 7 yi yüklediğimin ertesi sabahı kalkınca büyük bir iştahla win7 li bilgisayarımı açtım.Masaüstü yüklenince bide ne göreyim.Yüklemediğim bir programın kısayolu öylece bana bakıyordu:)
Tabi ben bu kısayolun nortona ait olduğunu hemen anladım.Biraz araştırınca hiçbir klasörde setup dosyası bulamadım.Sonra aklıma kısayolun nereyi hedef gösterdiğine bakmak geldi.Hedef olarak adobe schokwave eklentisi görününce durumu anladım.Benim oğlan sabah erkenden bilgisayarı açıp oyun oynamıştı ve bir sitede 3 boyutlu oyun oynamak için bu eklentiyi kurmuş.Bu sanırım adobe nin norton la yaptığı bir işbirliği sonucu kısayol masaüstüne ekleniyor.Tavsiyem böyle birşey görünce kısayolu çalıştırmadan hemen silin.Neme lazım altından başka şeylerde çıkabilir.