c: ye format attım ntfs ile kurdum d ise fat32 de kurulu
d de bulunan office dosyalarımı doğal olarak c de kullanamıyorum
d yi de format atmadan ntfs de yapılandırma ihtimalim var mı yoksa format mı atmalıyım
ntfs - fat32
formattan başka çözüm yok galiba.
tuncabformattan başka çözüm yok galiba.Ne yazıkki öyle görünüyor.
Format dışında, 1 komut vardı,çalıştıra yazılıyordu..make-believe yazmıştı foruma da onu hatırlayamadım..Arıyorum forumda ama bulamadım..
Yoksa bu arkadaşın soruna uymuyor mu make-believe??Bana olur gibi geldi..
Okuduysan yazardın zaten ama..
Peki sende cd-dvd writer var mı?Varsa boş medyaya yaz gitsin :-) Dosyalar diskete siğacak kadar küçük boyutlarda ise diskete aktar.Kolay gelsin...
CU_GS7Format dışında, 1 komut vardı,çalıştıra yazılıyordu..make-believe yazmıştı foruma da onu hatırlayamadım..Arıyorum forumda ama bulamadım..Konuyu yeni gördüm. İşte çözümü:
Yoksa bu arkadaşın soruna uymuyor mu make-believe??Bana olur gibi geldi..
Okuduysan yazardın zaten ama..FAT birimlerini NTFS’e dönüştürmek
Bir birimi komut satırından NTFS’e dönüştürmek için
Komut Satırı’nı (Command Prompt) açın. Başlat’ı (Start) tıklayın, Tüm Programlar’ı (All Programs) ve sonra da Donatılar’ı (Accessories) işaret edin ve sonra da Komut Satırı’nı (Command Prompt) tıklayın.
Komut satırı penceresinde, şunu yazın: convert sürücü_harfi: /fs:ntfs
Örneğin, convert D: /fs:ntfs yazdığınızda, D: sürücüsü NTFS biçimine dönüştürülür. Bu komutla, FAT ya da FAT32 birimlerini NTFS’e dönüştürebilirsiniz.Önemli: Bir sürücü ya da bölümü NTFS’e dönüştürdüğünüzde, FAT ya da FAT32’ye geri döndüremezsiniz. Sürücü ya da bölümü yeniden biçimlendirmeniz gerekir ve dolayısıyla bölümdeki programlar ve kişisel dosyalar da dahil tüm veriler silinir.