arkadaşlar ben mp3 çalarıma yanlışlıkla (NTFS FORMAT atım) düzetim tekrar (FAT FORMAT) atım ama şimdi şarkı atıyom mp3 çalara ama no files yani dosya yok dio birde mp3 çlar hafızasına bakıyom bilgisayarda gayet normal 971 mb gösteriyo ama mp3 çalar da bakıyom 0 mb gösteriyo fimwaresi var yükliyeyimm dedim bilmiyom yüklemeye çalışınca update dio yükler gibi güsteriyor biraz zaman geçiyor sonra duruyor firmware kendi cdisinde cıkan şimdi nasıl yapacağız bu mp3 çaları kulanır hale getireceyiz yardım edin lütfen (KAWAİ FX-01)modeli
(NTFS format) yardımınız gerek
muhtemelen cihazınız ntfs dosya sistemini desteklemiyor. bir kaç siteye baktım ama dosya sistemi ile ilgili bilgi verilmemiş.
önerim cihazınızı fat veya fat32 olarak full format yapmanızdır. zaten ntfs dosya tipi kapasitesi küçük olan bu tür cihazlarda çok işe yaramaz.
zaten fat fat 32 hepsini denedim olmadı cihaz içine giriyom hafızasına bakınca 0 mb olarak güzüküyor ama bilgisayara takınaca özllikler deyince 971 mb güzküyo sistem dosyasınımı sildim aca yardımlarınızı bekliyom
cihazın içinde biçimlendirme yok mu? cihazın içinden biçimlendirin.
Güncel:
Format atmakla içinde bulunan yazılımı da silmiş olabilirsiniz. Bunun için firmware istiyordur. makinadan yazılımını tekrar kurmalısınız ancak fat veya fat32 ki ben fat olarak (Full) formatlamanızı öneririm. çünkü cihaz diğer dosya sistemlerini göremeyebilir. Firmware güncellemesi için size verilen cd içerisinde yazılım vardır. o yazılımla yüklenebilir.
zaten sorunda orda firmware var ama kuramıyom dosya ac diom acyor update diyor sonra donup kalıyorama birtürlü olmuyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim yoksa cöpe gidecek her halde kendi içirisinde biçimlendirme yo olsa zaten bukadar oraşmazdım