Sizce en iyi ekran kartı firması
NVDİA mı
ATI mi
_?_?_?_?_?_?_
NVDIA vs ATI
- 1
- 2
en ekran kartı derken? ben yine de ati diyeyim
çok özür dilerim ama hatamı düzelttiğin için tşkler
xD
rica ederim önemli değil ama kendi düşünceni söylememişsin. peki ya sence?
arkadaşlar bn ce gforce u denemeniz lazım NVDİA nın gurur kaynağı ama ATI nin de rodeon serisi süper bişi ayrım yapmak zor !!!!!
ewt tabiki öyle zaten özelliklerine bakmadan alışveriş yapan biri kesinlikle parasını hiç yoktan çöpe atar
Forumda yüzlerce kez yapılmıştır bu kıyaslama veya tabir-i caiz ise kapışmalar.
Sonunda olan ise gereksiz tartışmalar ve gereksiz fanatizm sloganları.
Herkes bütçesine, ihtiyaçlarına, bilgi birikimine göre tercihini yapar. Zaten modelden modele göre de değişir performans firma arasında. Eğer siz bunları daha iyi öğrenmek istiyorsanız da incelemeleri, testleri inceleyin, araştırın. Sanırım bu daha doğru...
Forumda yüzlerce kez yapılmıştır bu kıyaslama veya tabir-i caiz ise kapışmalar.aslında haklısın biraz reklam olacak ama;
Sonunda olan ise gereksiz tartışmalar ve gereksiz fanatizm sloganları.
Herkes bütçesine, ihtiyaçlarına, bilgi birikimine göre tercihini yapar. Zaten modelden modele göre de değişir performans firma arasında. Eğer siz bunları daha iyi öğrenmek istiyorsanız da incelemeleri, testleri inceleyin, araştırın. Sanırım bu daha doğru...
pcnet dergisinin testleri
byte dergisinin hediyeleri (yazılım cd si)
çok iyi
arkadaşlar yine süper bi anket, war isterseniz buyrun bakın
HANGİ PC DERGİSİ
Fanatik değilim ama. AMD ve ATİ nin iyi performans verdiği söyleniyor ama pek inanasım gelmiyor. Nvidia'nın CUDA ve PHYSX'i çok şey kazandırıyor Nvidia'ya. Oyunlardaki yazılımlarda Nvidia'ya göre genellikle. Bir oyunda ilk başta Nvidia sembolü yerine ATİ göremedim. Nvidia çok sağlam kartlar çıkarıyor ama fiyatları yüksek biraz. ATİ bana göre F/P de her zaman Nvidia'yı yer ama söz konusu gerçek performans olunca "Özür dilerim ATİ" diyorum ve oyumu Nvidia'ya veriyorum.
Bu ankette Atiye oy verenlerin hepsi sırf ucuz diye veriyordur kesin kimse inkar edemez NVidia her zaman Performans ve kalitede önde nvidia alınca Physx CUDA geliyor. Atide ne geliyor hiç bir şey aslında ankettede hata var :))) Performansmı Fiyat Performansmı
Fanatik değilim ama. AMD ve ATİ nin iyi performans verdiği söyleniyor ama pek inanasım gelmiyor. Nvidia'nın CUDA ve PHYSX'i çok şey kazandırıyor Nvidia'ya. Oyunlardaki yazılımlarda Nvidia'ya göre genellikle. Bir oyunda ilk başta Nvidia sembolü yerine ATİ göremedim. Nvidia çok sağlam kartlar çıkarıyor ama fiyatları yüksek biraz. ATİ bana göre F/P de her zaman Nvidia'yı yer ama söz konusu gerçek performans olunca "Özür dilerim ATİ" diyorum ve oyumu Nvidia'ya veriyorum.dediğin doğru hatta gta sen andreas da bile NVDİA reklamı war MMORPG larda da NVDİA tercih ediliyor
dediğin doğru hatta gta sen andreas da bile NVDİA reklamı war MMORPG larda da NVDİA tercihEvet Cuda ve Physx çok şey katıyor. Ancak Fiyatada katıyor birşeyler. San Andreas özellikle dikkatimi çeken oyun olmuştu. Artık MMORPG oyunlarda PhysX desteği çıkartıyor. Bu ataklar ATİ ye karşı oluyor. Bakalım ATİ ne yapacak ileride.Ayrıca mesajımda AMD ve ATİ pek inanasım gelmiyor deyince ise performans farkına inanasım gelmiyor pek bir fark olacağını sanmıyorum.
atinin allah canını alsın nasıl bişe o öyle bazı modelleri sürekli sorun çıkarır yum nvdıa ya ya
Bence her iki firmada çok iyiler ben NVİDİA kullanıcısıyım. nvidia'nın ati'ye göre üstünlükleri mesela daha fazla oyun desteği olması SLI teknolojisinin daha yaygın olması ve tabiiki PhySiX teknolojisi ATİ ise fiyat performans olarak çok iyi kartlar üretiyor.
- 1
- 2