Arkadaslar gecenlerde PCem bozulmustu.(ekran karti yandi galiba). Pcmin de garantisi vardi. Bende bundan yararlandim ve ilgili yere goturdum. Pc yi servise verdigimde ATI RADEON X1600 ekran karti vardi. Su an pcyi teslim aldim ve yerine Nvida 7800GS takilmis.(zannediyorsam Ramden yiyen bi e.kartmis)Hafiften ekildim mi? Acaba bu iki karti rica etsem bir kiyaslayabilirmisiniz?(Gerci ikiside birbirnden kotu de:(. )
Nvida 7800GS
Bu arada uzun suredir forumu takip ediyordum.Ama uyelik bugune kismetmis. Bize bu hizmeti sundugunz icin teskrlr(ilgili herkese:))
Kardeşim bunlar ne yapmışlar yaa. Yanlışlıkla yapmışlardır her halde git bi söyle
7800GS ramden mi yiyormuş? Üst seviye bir ekran kartı zannediyordum. Ne olursa olsun git yerine söyle, eski kartımı takın de insanca. Takmazlarsa cıngar çıkar yıkarım burayı başınıza de, oda olmazsa dava aç. Çözümler tükenmez.
Ben de zaten bos bir zamanim da servise ugrayacagimda, yinede onceden sorma ihtiyaci duydum. Acaba aldigim ekran karti performans bakimindan verdigimden iyi mi yoksa dahami kotu.. Iyiyse varsin kalsin diye dusundumde....:D.O yuzden bana bir somut cevap verebelirseniz memnun olacagim..X1600 mu 7800GS mi ?:)
Arkadaslar dalginligimdan dolayi sizden cok ozur diliyorum. Benim pcme takilan ekran karti 7300gs imis.kusuruma kalmayin ve konuyu burdan bir daha toplasak diyorum :(...Nvida 7300gs vs radeon x1600. baslangictada dedigim gibi ikiside kotu ama birbirleriyle kiyaslarsak hangisi ustundur.
Merhaba,7800 ile 7300 Arasında Gittik geldik biraz ama sorun değil.Bana Göre Nvidia
Reborn917800GS ramden mi yiyormuş? Üst seviye bir ekran kartı zannediyordum. Ne olursa olsun git yerine söyle, eski kartımı takın de insanca. Takmazlarsa cıngar çıkar yıkarım burayı başınıza de, oda olmazsa dava aç. Çözümler tükenmez.GÜZEL ÇÖZÜMLER
Sana iyilik yapmış adamlar.7800GS X1600'ün 2 katı performans verir.Üst seviye bir karttır.Bari takmışken 7800GTX verselermiş :)
yasinc kardes basliga yanlis yazmisim ,,, bana verilen grafik karti 7300gs imis... hemen yukariya duzeltmede yapmsitimda .... ssenden bu verdigim bilgilere gore bir daha yorumlaman i bekliyorum
O zaman üzülerek söylüyorum kazık yemişsin.Adamların gıtlağına yapış X1600 almaya bak