ARKADAŞLAR ÇOK TATIŞILIYOR SİZ NEDERSİNİZ ATİMİ NVİDİA
nvidamı ati redaonmu oyun için iyi
Şimdi physx ve cuda gibi bileşenlerle NVİDİA öne çıkıyor gibi görünür ama bunlar ATi'dede bu derecede olmasada ve bu şekilde ön plana çıkmasada mevcuttur.Bence tartışma hangisi daha iyi değil olmamalı,zaten bu yıllardır tartışılır ve bi sonuca varılamaz,tartışmamız gereken belli bi paraya ne verebildikleri.ATİ bu konuda biraz daha ön planda,NVİDİA malum biraz pahalı..Vereceğim paradan max performans almak isteyen zaten ATİ tercih eder.Tekrar altını çiziyorum iki firmada üst düzey ve ayrım yapılmayacak durumdalar.:)
normalde ATI Radeon HD önerilir her zaman
ama Nvidia GeForce GTX 260 ve 460 ve 480 benim tercihimdir.
Bu kadar saçma bir soru görmedim. Nvidia daha iyi dersem nVidia 8800 Ati 6870'ten iyi mi olacak? Model olarak araştırıp alın.Marka fanatikliği yaparsanız en iyi bilgisayarı değil malesef sizin en iyi sandığınız bilgisayarı alabilirsiniz.
nesi saçma hangi markayı beyeniyorsunuzun marka fanatikliği ile ne alakası var modelden değil genelden bahsediyoruz ben 9800gt 256bitkullanıyorum çok memnunum siz atiyi beğeniyorsanız onu yazın bu arada oy kulanırsanız sevinirim
"ikisininde allah belasını vere"çünkü her gün yeni bir kart çıkartıp oyunların sistem özelliklerini yükseltiyorlar.
Bu soru her hafta soruluyor ve her hafta aynı sonuca ulaşılıyor:
Fiyat/Performans için ATI,saf beygir gücü için nVidia
ikisinin de allah belasını verirse ne kullanıcaz onboard mı? nvidea her bakımdan öndedir bu böylede gidecektir phsx cuda falan boşver bikere oyunlar nvideaya destek veriyor
Olay her zaman şöyle gelişmiştir Nvidia yapar Ati onu takiben aynı hızı daha ucuza werir sonra Nvidia fiyat düşürür 2 driver salar piyasaya birde oyun desteği derken bir bakmışın Nvidia akmış gene olay böyledir...
Başıma gelen tarafsız bişey paylaşayım online bi oyun oynuyorum mmorpg pvp yani kapışırken diyeyim hiç bir donma aksama filan olmaması gerek iyi oynamanız için gittim ati nin f/p kralı olan kartını aldım dönemin herşey güzel sanıyorum.... sonra kart aşırı ısınmadan arıza werdi genetik bi sorunu wardııı MARKASIDA HİS Tİİİİİ bi tanıdık vasıtası ile para iadesi aldım 6 ay kullandım kartı :).. gittim ve bi Nvidia gigab..gtx460 aldım oyuna bi girdim yaw resmen oyun su gibi akmaya bağladı ilerdeki dağların tepelerini uçuşan kuşları görmeye başladım yaa kafanızı şişirdiysem sory işte böyle bi anı bu arada bi elektronik mağzasında oem satış danışmanıyım ati ciler şimdi demesin ayarlar kısıktır driver güncellememişsindir bla bla bla....
Oyunların nvidaya şirketiyle anlaşmaları var senin ati daha iyi olsa bile oyun nvidiada daha akıcı oynuyor son oyunların başlangıcında hep nvidia reklamı var ati isteyen oyunda nvidiada kasıyor, cevablarınız içinçok teşekkür ederim bide girdiğinizde şıkların birini işaretlerseniz sevinirim hiç değilse boş gözükmesin saygılar...
katılıyorum ben nvidia 9800gt256bit kullanıyorum ne yapıyım atiyi cal of duty6 crysis cryostasis gta4 hepsini ful açıyor daha önce ati vardı bi halt oynatmıyordu
Onboard Forever :D
İyidi ya.İyide benim anakartta onboard yok :D
senin pcdede bi ok yok o pcyle hiç bişey oynıyamasssın
ben çipsete bakmam hacı param ne kadarsa ve hangisi daha iyi perf verirse onu alırım normalde ben ati taraftarıydım ama bu sene gtx 460'a yöneldim çünkü onun dengi ati yoktu vardıda fityatı daha fazlaydı.
şimdide kart alıcam 6850 geldi onu alıcaz artık :) gelmeseydi 460'a devam :) aradaki fiyatıda düşünmek gerek 35lira kadar fark var ama o 35lira içn ben 2 gün çalışıyorum.
ati beş para etmez bende hd4350vardı oyun aççakta biz görcez şimdi 360verip nvidia9800gt256bit aldım oyundan bıktım oyna oyna atiye biton para verceğime nvidia alırım millet oyun için ekran kartı alıyor napıyım diğer işlerde daha iyiyse ati oyun için nvidia bide ati oyunda daha kötü olmasına rağmen daha pahallı
nvida one number aynen katılıyorum oyunu nvidia sayesinde oynadım rise of arganauts diye bi oyun vardı atide nasıl kasıyodu anlatamam mause yerinden oynamıyodu nvidia geldi iş değişti
Ati den ekran kartı almıştım 2 sene önce bana cok sıkıntı cıkardı o yuzden ati'yi sevmiyorum.Kesinlikle nvidia. :D
İkisininde allah belasını vere
Xbox360 Slim
PlayStation3
Oyunlar için en iyisi bu ikisi.
habire parça çıkarıyolar bence bu parçalar ellerinde zaten var bi tane çıkarıyorlar 1sene geçmeden ellerinde olanı yeni diye çıkarıyolar bunlara paramı dayanır kendi sorumu kendim cevaplamışşım gibi olucak ama ikisininde allah bildiği gibi yapsın..bide bi yerde playstation3 sordum 900tl dediler nasıl bu kadar ucuz olur anlamadım siz nedersiniz çakmamıdır nedir be 2000tl küsür diye biliyordum oyyy oyyy teknoloji çita biz tospağa kaldık yetişmek mümkün değil