nvıdıa 9500 gt 1 gb ekran kartı sizce nasıldır arkadaşlar bilgisi olan varmı ???
nvıdıa 9500 gt 1 gb ekran kartı
aynen öyle.
ßende bugün Gigabyte GTS450 aldım vatandan :/
sürpriz oldu ama.
yeni oyunlara göre bir kart diyemem
iyi değil ben bi arkadaşa co4ü kurdum ıkına ıkına oynatıyor son oyunları oynayamazsın
9500 GT yerine HD 4650 alınır.
abi 9500 çok kötü cod4ü bile kaldırmıyor ne oynıcan onla beş para etmez....
o pcde şu özellikler vardı ram 2gb işlemci pentium dual core 2.6 arkadaşınki buydu. bende 9800gtvar çok memnunum senin pcnin işlemcisi felan iyidir arkadaşınki düşükte. benim işlemcide pentium dual core 2.7 2mb ram 2gb assasing2yi bile 1204 de açıyor ekran kartı iyi bide iyi bi işlemci alıcam harika olur heralde assasing2 işlemci yüzünden biraz ağır oynuyor...senin pcye crysis cryostasis gta4ü takınca oynatıyormu o ekran kartı yeni oyunları oynatmaz..
valla ben oynuyorum bi derdim yok gta4'de 1080p very high :)
tamamda işlemcin ramin nedir ilerde gta5 çıkınca neolur o ekran kartı allah bilir oy beliiim demesinde....bence iyi bi ekran kartı değil son oyunları oynatmaz....
abi senin sistem bizim taktığımızdan daha iyi ama bence yinede iyi kart değil benim fikrim bu rami 4gb düşün diye banamı dedin bana dediysen ben kökten yeni toplıyacağım para biriktiririyoz bakalım hayırlısı nasıl bişey olucak artık tlye göre ne biriktire bilirsem ama alabilirsem buldozerli sistem alıcam olmazsa amd x6 phenom turbo alıcam...